Placeholder for Fortinet Partner/ ResellerFortinet Partner/ Reseller
Gold Partner

Fortinet

Fortinet beveiligt de grootste ondernemingen, MKB's, service providers en overheidsorganisaties over de hele wereld. Beveilig jouw netwerk vandaag en in de toekomst.

Placeholder for Visibility and ManagementVisibility and Management
Introductie

Waarom Fortinet?

Security-driven netwerken voor een hyper verbonden wereld.

Fortinet (NASDAQ: FTNT) beveiligt de grootste ondernemingen, service providers en overheidsorganisaties over de hele wereld. Fortinet biedt zijn klanten intelligente, naadloze bescherming over het steeds groter wordende aanvalsoppervlak en de kracht om de steeds hogere prestatie-eisen van het grenzeloze netwerk aan te kunnen - vandaag en in de toekomst.

Alleen de Fortinet Security Fabric-architectuur kan beveiliging leveren zonder compromissen om de meest kritieke beveiligingsuitdagingen aan te pakken, of het nu in netwerk-, applicatie-, cloud- of mobiele omgevingen is. Fortinet is nummer één in het aantal verscheepte beveiligingstoepassingen wereldwijd en meer dan 500.000 klanten vertrouwen op Fortinet om hun bedrijven te beschermen.

Fortinet

Oplossingen

Rapport

2023 State of Operational Technology and Cybersecurity Report

OT-cyberbeveiliging is nu centraler en crucialer dan ooit in het risicoportfolio van een organisatie. De 2023-gegevens, uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau, onderzochten 570 OT-professionals wereldwijd en onthulden enkele van deze toptrends:

  • De verantwoordelijkheid voor OT-cyberbeveiliging verschuift naar CISO's
  • Vertrouwen op een breed scala aan oplossingen om inbraken te bestrijden
  • Ransomware en phishing blijven grote bedreigingen
Fortinet sd-wan

Wat is er nieuw in Fortinet Secure SD-WAN FOS 7.2?

De meest uitgebreide Secure SD-WAN-oplossing in de industrie bevat nu verbeteringen om overlay orkestratie verder te versnellen en te automatiseren om het schalen van wereldwijde WAN-architecturen te vereenvoudigen. Voor kleinere SD-WAN-implementaties stelt de nieuwe Fabric Self-Orchestrator apparaten in staat automatisch een beveiligd overlay-netwerk op te bouwen zonder dat hiervoor een centrale beheerder nodig is. Met verbeterde applicatieanalytische monitoring en de toevoeging van Mean Opinion Score (MOS) voor spraak- en videotoepassingen kunnen organisaties eenvoudig de ervaringskwaliteit van een applicatie voor eindgebruikers meten. Het segmenteren van LAN-verkeer met VRF wordt over het WAN uitgevoerd via een enkele overlay die end-to-end segmentatie biedt en gevoelige gegevens beschermt.

Waarom kies je voor Fortinet?

Organisaties hebben een snel en veilig netwerk nodig om succesvol te kunnen werken. Als je beschikt over de juiste beveiligingsmiddelen, die onmiddellijk reageren op bedreigingen in het hele netwerk, zorg je dat je bedrijf vlotjes kan doorwerken en geen slachtoffer wordt van een cyberaanval.

Fortinet is het enige bedrijf ter wereld dat beveiligingsoplossingen biedt voor het netwerk, eindpunten, applicaties, het datacenter, de cloud en toegang tot informatie. Deze oplossingen functioneren samen als een geïntegreerde en alomvattende beveiligingsinfrastructuur. Dit betekent ook dat Fortinet het enige bedrijf is met een krachtige, geïntegreerde end-to-end beveiligingsoplossing voor alle mogelijke aanvallen.

Voor een effectieve verdediging moeten de data- en beveiligingselementen in je omgevingen goed zijn geïntegreerd, informatie uitwisselen en zichtbaar zijn. De Fortinet Security Fabric biedt controle over en integratie en eenvoudig beheer van de beveiliging in de gehele organisatie, van IoT tot de cloud.

Meer informatie over Fortinet

Extra resources

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Nomios België is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios België bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates