Maakindustrie & productie

De toekomst van industrie en het industriële IoT.

Placeholder for Manufacturing engineersManufacturing engineers
Introductie

Secure and connected

Industriële ondernemingen en productiebedrijven zijn altijd op zoek naar manieren om de efficiëntie te verbeteren, de kosten te verlagen en inzicht te krijgen in de laatste technologische trends om hen te helpen deze doelen te bereiken.

De ontwikkelingen op het gebied van beveiliging en netwerktechnologie zijn de afgelopen jaren in een stroomversnelling geraakt en zullen dat blijven doen. Industrie 4.0. Industrieel IoT. Slimme fabrieken. Termen waarmee je al bekend bent of die je probeert te ontrafelen om te begrijpen hoe ze jouw huidige processen kunnen verbeteren.

Wij zijn er om je te helpen bij het leveren van de op maat gemaakte diensten en oplossingen die je nodig hebt. Zo kunt je op ons rekenen als jouw strategische en operationele partner om ervoor te zorgen dat je de nieuwste en meest geschikte technologieën hebt geïmplementeerd voor jouw behoeften op het gebied van cyberbeveiliging of netwerkinfrastructuur.

Sluit je aan bij leiders in de sector

Industriële ondernemingen en productiebedrijven die hun digitale infrastructuur aan ons toevertrouwen.
Thyssenkrupp
Arcelor Mittal Logo
Airbus Logo
Olympus Logo
Thales Logo
Borealis Logo
Uitdagingen voor de sector

Klinken deze je bekend in de oren?

Elk van deze uitdagingen vraagt om een strategische aanpak, waarbij de behoefte aan geavanceerde connectiviteit en operationele efficiëntie wordt afgewogen tegen robuuste security maatregelen.

Upgraden naar Industrie 4.0

De verschuiving naar Industrie 4.0, slimme fabrieken en slimme warehousing vereist geavanceerde netwerk- en security-oplossingen.

Cyberdreigingen door connectiviteit en automatisering

Verhoogde connectiviteit en automatisering in industriële processen vergroten de kwetsbaarheid voor cyberdreigingen.

Detectie van datalekken

Het waarborgen van betrouwbare en effectieve detectie van datalekken blijft een kritieke uitdaging.

Naleving van data security

Het naleven van GDPR, NIS2 en andere regelgeving op het gebied van gegevensbeveiliging is een complexe, voortdurende vereiste.

Expertise in complex architectures

Er is een groot gebrek aan mankracht en gespecialiseerde expertise om complexe industriële architecturen te beheren en te beveiligen.

Efficiënt procesbeheer

Het overzien van alle activiteiten en processen in een voortdurend veranderende industriële omgeving is een grote uitdaging voor het management.

Verouderde systemen en integratie

Industriële bedrijven worstelen met de integratie van verouderde systemen in moderne security frameworks.

Complexe supply chains

Ingewikkelde supply chains brengen verhoogde security risico's met zich mee met meerdere potentiële kwetsbaarheden.

EQIOM verbindt en beveiligt locaties met geïntegreerde SD-WAN en security oplossing

EQIOM is gespecialiseerd in de productie en distributie van bouwmaterialen voor de bouw- en de weg- en waterbouwsector. Met fabrieken, steengroeven, platforms en cementfabrieken over heel Frankrijk wordt EQIOM erkend voor de knowhow en betrouwbaarheid van zijn technische, logistieke en commerciële teams.

Toen het contract voor zijn remote MPLS-gebaseerde WAN-netwerken ten einde liep, wendde EQIOM zich tot zijn jarenlange partner Nomios. Samen met de beveiligings- en netwerkexperts van Nomios onderzocht EQIOM de mogelijkheden voor de vernieuwing van zijn privé-lijnen en de voordelen van SD-WAN.

Placeholder for E BG Betonmischer Frankreich 10E BG Betonmischer Frankreich 10
Succesverhaal
Aanbevolen oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Maak verbinding

Onze branche-experts helpen je graag op weg

Ons team in Brussel is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerk- en beveiligingsuitdagingen te bespreken, vendoren te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Kris Verheye LandscapeKris Verheye Landscape

Kris Verheye

Managing Director BeLux,
Nomios België

Artikelen

Laatste nieuws en blog