Placeholder for Fortinet Partner/ ResellerFortinet Partner/ Reseller
Gold Partner

Fortinet FortiSIEM

Krachtige beveiligingsinformatie en evenementenbeheer.

Placeholder for Visibility and ManagementVisibility and Management

SIEM Overzicht

Naarmate de digitale transformatie zich in elke branche voltrekt, groeit het aanvalsoppervlak dramatisch (en voortdurend), waardoor beveiligingsbeheer steeds moeilijker wordt. Beveiligingsteams hebben moeite om de stortvloed aan waarschuwingen en andere informatie bij te houden die door hun grote aantal beveiligingsapparaten wordt gegenereerd. En de kloof in cyberbeveiligingsvaardigheden maakt dit alleen maar moeilijker.

Infrastructuur, toepassingen en endpoints (inclusief IoT-apparaten) moeten allemaal worden beveiligd. Dit vereist zichtbaarheid van alle apparaten en alle infrastructuur - in realtime. Organisaties moeten ook weten welke apparaten een bedreiging vormen en waar.

FortiSIEM levert SIEM-mogelijkheden van de volgende generatie

FortiSIEM brengt overzicht, correlatie, geautomatiseerde reactie en herstel samen in één enkele, schaalbare oplossing. Het vermindert de complexiteit van het beheer van netwerk-en beveiligingsactiviteiten om effectief middelen vrij te maken, verbetering van de detectie van inbreuken, en zelfs inbreuken te voorkomen.

Bovendien maakt onze architectuur een uniforme gegevensverzameling en analyse mogelijk van diverse informatiebronnen, waaronder logboeken, prestatiecijfers, beveiligingswaarschuwingen en configuratiewijzigingen. FortiSIEM combineert de analyses die traditioneel worden bewaakt in afzonderlijke silo's van het Security Operations Center (SOC) en Network Operations Center (NOC) voor een meer holistisch beeld van de beveiliging en beschikbaarheid van het bedrijf.

Bovendien maakt FortiSIEM UEBA gebruik van machine learning en statistische methodologieën om normaal gedrag te baseren en real-time, bruikbare inzichten in afwijkend gebruikersgedrag met betrekking tot bedrijfskritische gegevens op te nemen. Door het combineren van telemetrie die afkomstig is van endpoint sensoren, netwerkapparaat stromen, server en toepassingen logs, en cloud-API's, FortiSIEM is in staat om uitgebreide profielen van gebruikers, peer groups, endpoints, toepassingen, bestanden en netwerken op te bouwen. FortiSIEM UEBA gedragsanomalie detectie is een low-overhead maar high-fidelity manier om zichtbaarheid van end-to-end activiteit te krijgen, van endpoints, tot on-premises servers en netwerkactiviteit, tot cloud applicaties.

FortiSIEM omvat

Asset Self-Discovery voor adaptief bewustzijn van het dreigingslandschap

Snelle integraties en schaalbaarheid voor een steeds veranderende netwerkomgeving

NOC & SOC-analyse voor snelle detectie van potentiële dreigingen

Multi-tenancy voor MSP's en gesegmenteerde bedrijfsdomeinen

Enkel paneel weergave voor verbeterde visibility

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates