Gezondheidszorg & farma

Beschermen en verbinden van essentiële digitale gezondheidssystemen.

Placeholder for Healthcare doctor with tabletHealthcare doctor with tablet
Introductie

Secure and connected

Als IT-professional in de gezondheidszorg weet je als geen ander dat ziekenhuizen en farmaceutische bedrijven vaak het doelwit zijn van bendes cybercriminelen met ransomware en DDoS-aanvallen. Deze misdaden hebben niet alleen een aanzienlijke impact op de infrastructuur van een ziekenhuis, maar ook op de patiëntenzorg, wat desastreuze gevolgen kan hebben. Als het gaat om best practices op het gebied van cyberbeveiliging in het algemeen, en specifiek voor de gezondheidszorgsector, begrijp je dat voorkomen beter is dan genezen.

Wij kunnen je ontzorgen met onze expertise om je te ondersteunen bij de preventie van cybercriminaliteit. Of we nu helpende handen moeten bieden, moeten helpen bij de implementatie van de juiste technologieën of je moeten helpen bij het opzetten van de juiste veilige infrastructuur, wij zijn er om ervoor te zorgen dat jouw zorginstelling of onderneming zich alleen maar zorgen hoeft te maken over de zorg voor de patiënten.

Uitdagingen voor de sector

Klinken deze bekend?

  • Preventie, detectie en reactie op inbreuken
  • Toezicht houden op een grote IT-infrastructuur met beperkte mankracht
  • Bescherming van essentiële systemen met de juiste en meest recente technologieën
  • Naleving van strikte regelgeving
  • Lastig om op een veilige manier ten volle te profiteren van cloud-mogelijkheden
  • Uitdagingen op het gebied van netwerkontwerp en technologieselectie
Aanbevolen oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Klanten

Sluit je aan bij de leiders in de sector

Ziekenhuizen, zorginstellingen en farmaceutische bedrijven die hun digitale infrastructuur aan ons toevertrouwen.
Amsterdam Skills Centre Logo
Bayer
Clinique Saint Jean Logo
Essilor Logo
Sanofi Logo
Succesverhaal

Regionaal psychiatrisch centrum Les Marronniers implementeert beveiligde draadloze oplossing

Het Centre Régional Psychiatrique (CRP) Les Marronniers begeleidt en verzorgt patiënten met geestelijke gezondheidsproblemen, ongeacht hun leeftijd. Of het nu gaat om preventie, ambulante zorg, revalidatie, ziekenhuiszorg (gepland of crisis) of verblijf, de patiënt staat centraal in het systeem dat samen met de multidisciplinaire teams, in samenwerking met de familie en het netwerk is ontwikkeld.

De IT-afdeling werd geconfronteerd met een Wi-Fi-bandbreedteprobleem. Ze wilden vooruit om nieuwe technologieën en mogelijkheden te implementeren, maar hun huidige Wi-Fi-netwerk kon de druk niet aan. Via het kopersplatform GIAL, koos CRP Marronniers ervoor om in te gaan op het aanbod van Nomios.

Placeholder for WEB Les Marronniers 2018 BG 367WEB Les Marronniers 2018 BG 367
Maak verbinding

Onze branche-experts helpen je graag op weg

Ons team in Brussel is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerk- en beveiligingsuitdagingen te bespreken, vendoren te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Kris Verheye LandscapeKris Verheye Landscape

Kris Verheye

Managing Director BeLux,
Nomios België

Artikelen

Laatste nieuws en blog