Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller
Premier Partner

Cisco

Oplossingen voor netwerken, cloud en cyberbeveiliging.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

We veranderen de manier waarop we werken, leven, spelen en leren

Cisco is een wereldleider in IT en helpt bedrijven om de kansen van morgen te benutten. Dat doet Cisco door te bewijzen dat er verbazingwekkende dingen kunnen gebeuren wanneer je de voorheen niet-verbonden verbinding maakt. Bij Cisco komen klanten op de eerste plaats en vormen een integraal onderdeel van hun DNA - het creëren van langdurige klantrelaties en samenwerken met klanten om hun behoeften te identificeren en oplossingen te bieden die hun succes ondersteunen.

Cisco heeft de toekomst van internet gevormd door het creëren van ongekende waarde en kansen voor klanten, werknemers, investeerders en ecosysteempartners. Cisco is de wereldwijde leider geworden in netwerken en transformeert de manier waarop mensen verbinding maken, communiceren en samenwerken.

Cisco

Oplossingen

Partnership

Nomios & Cisco

Cisco en Nomios hebben een sterk partnerschap opgebouwd dat een voorbeeld is van uitstekende samenwerking in de sector. Door samen te werken met Nomios kunnen bedrijven erop vertrouwen dat ze het maximale halen uit Cisco's technologie, wat leidt tot een efficiëntere bedrijfsvoering, verbeterde beveiliging en indrukwekkende prestaties.

icon Gold Partner
Gold Partner
Wij behoren tot een selecte groep van de hoogst geautoriseerde partners wereldwijd. Profiteer van de beste inkoopvoorwaarden en hoge kortingen.
icon 60+ Gecertificeerde Engineers
60+ Gecertificeerde Engineers
Onze Cisco vaardigheden worden hoog gewaardeerd door 's werelds toonaangevende netwerk- en beveiligingsprofessionals.
icon Premium Support
Premium Support
Nomios levert premium NOC en support services op wereldwijde schaal voor Cisco.
icon 200+ global referenties
200+ global referenties
Bedrijven van alle groottes kiezen voor Nomios om hun beveiligde digitale infrastructuren te beheren.
icon Award-winning partner
Award-winning partner
Nomios heeft prestigieuze prijzen ontvangen van Cisco.
icon Flexibele gebruiksmodellen
Flexibele gebruiksmodellen
Nomios kan op Cisco gebaseerde oplossingen leveren zoals Managed Services of Network-as-a-Service.

Jouw toegewijde Cisco-experts in België

Als bekroonde partner van Cisco, onderscheidt Nomios België zich met geavanceerde expertise in cybersecurity en netwerkinfrastructuur. Met meerdere gecertificeerde ingenieurs in ons team, erkent Cisco ons als technische specialisten met een diepgaande kennis van de industrie, zowel inBelgiëals internationaal. Je kunt dus vertrouwen op Nomios voor deskundige technische inzichten en praktijkervaring. We beoordelen jouw projectbehoeften zorgvuldig en zorgen voor een op maat gemaakte oplossing van Cisco, die we van ontwerp tot beheer vakkundig voor je implementeren.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2