Premier Partner
Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller

Cisco

Oplossingen voor netwerken, cloud en cyberbeveiliging.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

We veranderen de manier waarop we werken, leven, spelen en leren

Cisco is een wereldleider in IT en helpt bedrijven om de kansen van morgen te benutten. Dat doet Cisco door te bewijzen dat er verbazingwekkende dingen kunnen gebeuren wanneer je de voorheen niet-verbonden verbinding maakt. Bij Cisco komen klanten op de eerste plaats en vormen een integraal onderdeel van hun DNA - het creëren van langdurige klantrelaties en samenwerken met klanten om hun behoeften te identificeren en oplossingen te bieden die hun succes ondersteunen.

Cisco heeft de toekomst van internet gevormd door het creëren van ongekende waarde en kansen voor klanten, werknemers, investeerders en ecosysteempartners. Cisco is de wereldwijde leider geworden in netwerken en transformeert de manier waarop mensen verbinding maken, communiceren en samenwerken.

Cisco

Oplossingen

Onze Cisco-experts staan voor je klaar

Nomios België is een bekroonde Partner van Cisco met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Cisco zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios België bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Cisco-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of black woman curly hairPortrait of black woman curly hair