Placeholder for Fortinet Partner/ ResellerFortinet Partner/ Reseller
Gold Partner

Fortinet Zero Trust Network Access

FortiClient, een Fortinet Fabric Agent, levert zichtbaarheid, controle en ZTNA

Placeholder for Visibility and ManagementVisibility and Management

Beveiligde toegang met Fortinet ZTNA

Fortinet ZTNA, versterkt door FortiOS 7.0, levert robuuste veilige toegang oplossingen, met de Unified FortiClient agent speelt een centrale rol. Deze agent stelt externe medewerkers in staat om veilig verbinding te maken met behulp van zero-trust principes. Het ondersteunt universele ZTNA- en VPN-versleutelde tunnels, URL filtering en cloud access security broker (CASB) functionaliteiten. Daarnaast biedt FortiSASE cloud-hosted Universal ZTNA, CASB, en Secure Web Gateway (SWG), inclusief de Unified FortiClient agent. Centraal beheer is gestroomlijnd via FortiClient EMS.

Verbeterde endpoint security

De Unified FortiClient agent gaat verder dan basisbescherming en biedt geavanceerde security mogelijkheden, zoals AI-gebaseerde next-generation antivirus (NGAV), endpoint quarantaine en een applicatie firewall. Het ondersteunt cloud sandbox integratie, USB-apparaat controle, en ransomware security, het versterken van endpoints tegen diverse cyberbedreigingen.

Placeholder for Diagram forticlient unified agentDiagram forticlient unified agent
Forticlient

Kenmerken en voordelen

icon ZTNA
ZTNA
Biedt verbeterde toegang op afstand met consistent beleid voor toegang tot applicaties, zodat werknemers op afstand veilig en efficiënt kunnen werken.
icon Fabric Agent
Fabric Agent
Biedt kritieke telemetrie-informatie en maakt gebruik van integraties binnen de Fortinet Security Fabric, waardoor de algehele beveiliging wordt verbeterd.
icon Web Filtering
Web Filtering
Zorgt voor webbeveiliging en inhoudfiltering, zodat gebruikers worden beschermd tegen schadelijke online inhoud en cyberbedreigingen.
icon Software Inventory Management
Software Inventory Management
Maakt uitgebreid inzicht in en beheer van softwarelicenties mogelijk, wat helpt bij efficiënt resource gebruik.
icon CASB
CASB
Controleert de toegang tot cloudgebaseerde applicaties, biedt inzicht in schaduw-IT en versterkt zo de cloud security.
icon Automated Response
Automated Response
Detecteert en isoleert aangetaste endpoints snel, waardoor potentiële security schendingen worden beperkt.

Verbeterde security en compliance met FortiClient

FortiClient, een belangrijk onderdeel van de Fortinet security-oplossingen, biedt een breed scala van toepassingen om de hedendaagse zakelijke omgevingen te versterken en te beveiligen. Het biedt uitgebreide endpoint zichtbaarheid en compliance, de integratie van endpoint-en netwerkbeveiliging met geavanceerde automatisering. Dit omvat veilige toegang op afstand via always-on, versleutelde tunnels, compleet met posture-checks en voortdurende verificatie van gebruikers en apparaten. FortiClient beschikt ook over robuuste endpoint hardening mogelijkheden, met inbegrip van scannen op kwetsbaarheden, geautomatiseerde patching, software inventaris beheer en applicatie firewalls.

Geavanceerde security en naadloze integratie

Naast de basis security blinkt FortiClient uit in geavanceerde endpointbeveiliging met machine learning anti-malware, gedragsgebaseerde anti-exploit technieken en uitgebreide web content filtering. Het integreert naadloos met FortiSandbox voor real-time analyse van nieuwe bestanden en maakt gebruik van Active Directory-informatie voor effectieve rolgebaseerde toegangscontrole binnen het netwerk. De Unified FortiClient agent faciliteert Universele ZTNA-en VPN-versleutelde tunnels, URL filtering, en CASB functionaliteiten. Als aanvulling op deze functies breidt FortiSASE de mogelijkheden van FortiClient uit met cloud-hosted services, wat zorgt voor gestroomlijnd beheer en grondige endpoint security.

Nomios

Jouw toegewijde Fortinet-experts

Jouw toegewijde Fortinet-experts

Nomios België is een bekroonde Fortinet Partner met geavanceerde specialiteiten en de onderscheiding van meerdere gecertificeerde engineers in dienst. Onze ingenieurs worden door Fortinet erkend als technische experts en pleitbezorgers van Fortinet oplossingen. Dat betekent dat u op Nomios kunt rekenen voor de technische knowhow en praktische ervaring om uw bedrijfsvereisten nauwkeurig te beoordelen en een Fortinet-gebaseerde oplossing te ontwerpen, te implementeren en te beheren die aan uw behoeften voldoet.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates