Managementteam

Management door zeer ervaren IT professionals. Het behalen van onze doelstellingen en vervullen van onze missie vragen om sterk leiderschap.

Onze executives

Onze executives hebben dan ook een voorbeeldfunctie. Ze zorgen niet alleen voor het strategische overzicht en de noodzakelijke motivatie, maar dragen actief en positief bij aan het bedrijf en de branche. Ons managementteam spant zich in voor innovatie ten bate van onze klanten, onze partners en uiteindelijk van iedereen in de verbonden wereld.

 • Placeholder for Sebastien KherSebastien Kher

  Sébastien Kher

  Chief Executive Officer

  Sébastien Kher is Chief Executive Officer van Nomios Group en Managing Director van Nomios Frankrijk. Hij is afgestudeerd aan de Kedge Business School. Hij is binnen de industrie in het Verenigd Koninkrijk en begon als Value-added Reseller in Frankrijk. Nadat hij aan de leverancierskant van het bedrijf had gewerkt, richtte hij Nomios op in Frankrijk. Sébastien heeft het bedrijf geleid met een team van zeer toegewijde experts via 3 Leverage Buy Outs, die zich nog steeds manoeuvreren met een stevige grip op Cyber ​​Security. Hij is gelukkig getrouwd en vader van 3 dochters die hem helpen down to earth te zijn.

 • Placeholder for Stéphane BrunelStéphane Brunel

  Stéphane Brunel

  Chief Financial Officer

  Stéphane Brunel is sinds begin 2022 Chief Financial Officer van Nomios Group. De afgelopen 15 jaar is hij CFO in verschillende functies geweest, waaronder Chief Financial Officer van het op de Nasdaq genoteerde e-commerce bedrijf Cnova tussen 2015 en 2017, Group Executive Director, Performance Management & Strategic Planning van Casino Group tussen 2018 en 2019 en Chief Financial Officer van Saur tussen 2019 en 2021. Stéphane Brunel begon zijn loopbaan als Investment Banker bij Morgan Stanley en behaalde een masterdiploma aan EM Lyon in Frankrijk.

 • Placeholder for Mohamed El HaddouchiMohamed El Haddouchi

  Mohamed El Haddouchi

  Chief Technology Officer

  Met meer dan zeven jaar ervaring bij Nomios Group en het bekleden van meerdere belangrijke managementfuncties bij Nokia en Siemens, was Mohamed El Haddouchi een logische keuze om hem tot Chief Technology Officer te benoemen bij Nomios. Hij speelde een leidende rol bij het ontwikkelen van onze dienstenportefeuille en strategische roadmap. Mohamed is belast met het cultiveren van de technische infrastructuur en technische teams, anticiperend op de snelle groei in de komende jaren.

 • Placeholder for Eric bohecEric bohec

  Eric Bohec

  Chief Operating Officer

  Eric Bohec heeft een groot deel van zijn carrière bij de Kering groep gewerkt als architect en operations manager. Als Chief Operation Officer (COO) is Eric verantwoordelijk voor de ondersteuning en het beheer van de diensten en de relaties met de groepspartners. Eric behoudt de functie van director of operations voor Frankrijk.

 • Placeholder for Kris Verheye LandscapeKris Verheye Landscape

  Kris Verheye

  Managing Director BeLux

  Na een loopbaan van acht jaar bij Siemens stapte Kris over naar Telindus/Belgacom als Sales Director, later als Managing Director Telindus Nederland en VP Corporate Accounts BeLux. Hij vervolgde zijn carrière na 15 jaar in vergelijkbare functies bij Fujitsu, Huawei en Econocom en begon uiteindelijk in 2019 bij Nomios als Sales Director. Na meer dan 25 jaar te hebben gewerkt in de IT-sector in verschillende rollen en culturen is hij enthousiast om direct in contact te komen met klanten in een omgeving met een ondernemende houding bij Nomios.

 • Placeholder for Taimen BoumansTaimen Boumans

  Taimen Boumans

  Managing Director Nederland

  Taimen Boumans is sinds juni 2019 Managing Director van Nomios Nederland. Taimen heeft een ruime achtergrond in de Telco industrie en was de laatste 10 jaar werkzaam bij Accenture. Als Managing Director was hij onderdeel van het internationale leadership team voor de Communicatie, Media & Technology industrie groep. Taimen heeft gestudeerd aan de Technische Universiteit van Eindhoven, waar hij zijn masterdiploma Technical Engineering en Management Science heeft behaald.

 • Placeholder for Jaroslaw mielcarekJaroslaw mielcarek

  Jarosław Mielcarek

  Managing director Polen

  Jarosław Mielcarek is Managing Director van Nomios Polska Sp. z o.o. Jarosław heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT-industrie. Voordat hij bij Nomios begon werkte hij voor Cisco Systems en daarvoor bij Lucent Technologies, waar hij de functie van Sales Director voor de Telecommunications Operator Market voor beide bedrijven bekleedde.

 • Placeholder for Jens wulffJens wulff

  Jens Wulff

  Managing Director DACH

  Jens Wulff is Managing Director van Nomios DACH. Na het afronden van zijn studie informatietechnologie in 1998, heeft hij uitsluitend in de telecommunicatie- en netwerkindustrie gewerkt en heeft hij bijgedragen aan een aantal technische innovaties en ontwikkelingen. Hij is zeer gerespecteerd in de industrie en wordt door klanten en collega's erkend als een autoriteit op het gebied van telecommunicatie.

 • Placeholder for Rich butcherRich butcher

  Rich Butcher

  Managing Director UK & I

  Rich trad in juni 2019 in dienst bij Nomios als UK Managing Director. Daarvoor was hij UK Sales Director bij F5 Networks, waar hij eerder een aantal functies bekleedde, waaronder het leiden van het UK Service Provider-team en de Gaming, Gambling & Broadcast Media Industry-teams. Hij was ook volledig verantwoordelijk voor de activiteiten van de Republiek Ierland als landenmanager.

Laatste nieuws en blog