Placeholder for Fortinet Partner/ ResellerFortinet Partner/ Reseller
Gold Partner

Fortinet FortiGate firewalls

FortiGate is de enige NGFW met uniform beheer voor hybride mesh firewall.

Placeholder for NGFWNGFW
Introductie

FortiGate NGFW

FortiGate Next-Generation Firewalls (NGFW's) van Fortinet, met geavanceerde NP7 processors, zijn op maat gemaakt voor hybride en hyper-scale datacenters. Deze NGFW's consolideren meerdere security functies zoals SSL inspectie, web filtering en inbraakpreventie, waardoor de kosten en complexiteit afnemen. Ze blinken uit in het inspecteren van verkeer op hoge snelheden en zorgen ervoor dat alleen legitiem verkeer doorstroomt, waardoor optimale netwerkprestaties behouden blijven.

Als onderdeel van de Fortinet Security Fabric integreren FortiGate NGFW's naadloos met andere Fortinet oplossingen en tools van derden, waardoor de beveiliging tegen bekende en 'zero-day' dreigingen wordt verbeterd. Deze integratie, versterkt door AI-gedreven diensten zoals FortiGuard en FortiSandbox, stroomlijnt het security management en verbetert de algehele operationele efficiëntie.

FortiGate

Oplossingen

FortiGate biedt feilloze convergentie die kan worden geschaald naar elke locatie: kantoor op afstand, vestiging, campus, datacenter en cloud.

Placeholder for FirewallFirewall
1
e positie
Meest gebruikte netwerkfirewall
Placeholder for Opposite directionsOpposite directions
500
+
Ecosysteemintegraties beschikbaar
Placeholder for PowerPower
36
x
Betere prestaties dan concurrerende firewalls
FortiGate

Eigenschappen en voordelen

Ontdek de geavanceerde mogelijkheden van Fortinet Next-Generation Firewalls (NGFW's), een belangrijke pijler in moderne cybersecurity. Deze NGFW's beschikken over zes belangrijke functies, elk ontworpen om de security en prestaties van het netwerk in het huidige digitale landschap te verbeteren.

Advanced Threat Protection

Fortinet NGFW's combineren geavanceerde functies zoals IPS, antivirus en webfiltering voor proactieve detectie van dreigingen en preventie van aanvallen.

Deep Packet Inspection

FortiGate maakt gebruik van deep packet inspection om geavanceerde dreigingen te identificeren en te blokkeren, waaronder malware en C&C communicatie, die door traditionele firewalls worden gemist.

Identiteitsbewustzijn van gebruikers

Fortinet NGFW's integreren met systemen zoals Active Directory om gebruikersspecifiek beveiligingsbeleid af te dwingen, de security te verbeteren en risico's te minimaliseren.

Schaalbaarheid en prestaties

Fortinet NGFW's zijn ontworpen voor snel verkeer en bieden hoge prestaties zonder aan security in te boeten, zodat ze voldoen aan de eisen van moderne netwerken.

Integratie met security ecosysteem

Fortinet NGFW's integreren met verschillende security-oplossingen en bevorderen zo een allesomvattende beveiligingsaanpak en een verbeterde reactie op dreigingen.

Zichtbaarheid en controle van applicaties

Fortinet NGFW's maken gedetailleerd toezicht op en beheer van het netwerkverkeer mogelijk op basis van specifieke applicaties, zodat de toegang en het beleid nauwkeurig kunnen worden gecontroleerd.
Video

Leader in het 2022 Gartner® Magic Quadrant™ voor netwerkfirewalls

Fortinet is benoemd tot Leader in het 2022 Gartner® Magic Quadrant™ for Network Firewalls, voor de 13e keer erkend in het Magic Quadrant en gepositioneerd met de hoogste Ability to Execute.

Fortinet is er trots op de enige next-gen firewall te produceren met Universal ZTNA, inline sandbox en SOC-as-a-Service. Sluit je aan bij CMO John Maddison voor een fireside chat waarin hij en Nirav Shah, VP Products and Solutions, de nieuwste innovaties in NGFW's bespreken.

Maak verbinding

Onze security experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Video

Eenvoudige migratie naar FortiGate NGFW

ortinet's FortiConverter Service biedt probleemloze migratie om organisaties te helpen snel en gemakkelijk over te stappen van een breed scala aan legacy firewalls naar FortiGate Next-Generation Firewalls (NGFW). Deze geautomatiseerde service vereenvoudigt het overgangsproces met behulp van bewezen migratiemethodologieën die de tijdrovende inspanningen en menselijke fouten van handmatige conversie elimineren. Bekijk hoe FortiConverter Service organisaties kan helpen om vol vertrouwen over te stappen op FortiGate NGFW en te genieten van optimale netwerkprestaties en security bescherming van de nieuwste FortiOS technologieën.

Use cases

Fortinet NGFW

icon Branch
Branch
Bescherm en verbind je gedistribueerde edge met AI/ML-aangedreven security en innovatieve convergentie die beveiligde SD-WAN omvat.
icon Campus
Campus
Verkrijg zichtbaarheid en bescherming voor bedrijfslocaties, zodat je applicaties, gebruikers, apparaten en toegang in één dashboard kunt beheren.
icon Datacenter
Datacenter
Implementeer hyperscale security met consistente, gecoördineerde bescherming, rijke interfaces en decodering die schaalt naar elke omgeving.
icon Segmentatie
Segmentatie
Bescherm je bedrijfsmiddelen met uitgebreide macro- en microsegmentatiemogelijkheden.
icon Multicloud
Multicloud
Integreer publieke en private cloudbescherming met eenvoudig te beheren automatisering in één enkel venster.
icon Werken op afstand
Werken op afstand
Breid FortiGate NGFW bescherming uit met SASE en bescherm gebruikers waar ze ook werken.
Resources

Lees meer over NGFWs

Ga verder met lezen om meer te weten te komen over NGFWs (Engelstalig).

Onze Fortinet-experts staan voor je klaar

Nomios België is een bekroonde partner van Fortinet met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Fortinet gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios België bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Fortinet-oplossing.

Artikelen

Meer updates