Placeholder for Fortinet Partner/ ResellerFortinet Partner/ Reseller
Gold Partner

Fortiflex

FortiFlex revolutioneert cybersecurity met zijn flexibele, gebruik-gebaseerde licentiemodel, en stroomlijnt beveiligingsbeheer in diverse omgevingen.

Placeholder for Visibility and ManagementVisibility and Management

FortiFlex: Een Revolutie in Cybersecurity Management

In het snel veranderende digitale landschap verschuiven de behoeften aan cybersecurity continu. FortiFlex staat aan de voorhoede van deze verandering en biedt een baanbrekende, gebruik-gebaseerde security licentie-oplossing. Aangepast voor alle omgevingen, van on-premises tot cloud en hybride opstellingen, biedt FortiFlex een flexibele en transparante benadering van cybersecurity. Het unieke puntensysteem maakt on-demand provisioning van security oplossingen en diensten mogelijk, afgestemd op de snelheid van digitale versnelling en de specifieke behoeften van diverse organisaties.

FortiFlex

Voordelen van FortiFlex

Flexibility en Scalability

Pas uw cybersecurity capaciteit en diensten ter plekke aan, zonder de gebruikelijke inkoop complexiteiten.

Cost Control

Geniet van dagelijkse rechtentarieven met de optie om op elk moment te stoppen, plus de mogelijkheid om ongebruikte punten over te dragen voor maximale waarde.

Simplified Operations

Gecentraliseerde administratie en duidelijke zichtbaarheid van alle licentierechten door middel van uitgebreide rapportage.

Cloud en Platform Agnostic

Implementeer ondersteunde oplossingen naadloos in elke cloud, gevirtualiseerd datacenter of on-premises omgeving.

Vermindering in Cloud Kosten

Doe aankopen via de marktplaats om verplichtingen bij cloudproviders te minimaliseren.

Automation

Stroomlijn het beheer van de levenscyclus van licenties met robuuste API-ondersteuning, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd en de handmatige werklast wordt verminderd.

FortiFlex: Versterking van Moderne Cybersecurity

FortiFlex betekent een aanzienlijke vooruitgang in het beheer van cybersecurity. Het op de gebruiker gerichte ontwerp, gecombineerd met een flexibel licentiemodel, stelt organisaties in staat om hun cybersecuritydiensten en -uitgaven op maat te maken. Met FortiFlex kunnen bedrijven nu de complexiteit van het beveiligen van multi-cloud, hybride cloud en hybride mesh firewall-omgevingen met ongekende gemak en efficiëntie navigeren. FortiFlex is niet zomaar een tool; het is een strategisch middel in het moderne cybersecuritylandschap.

Maak verbinding

Onze security experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Artikelen

Meer updates