ZTNA

Zero-Trust Network Access

Eenvoudige, automatisch beveiligde toegang die controleert wie en wat zich op jouw netwerk bevindt en de toegang tot toepassingen beveiligt, ongeacht waar gebruikers zich bevinden.

Placeholder for Highrise office buildingsHighrise office buildings
Introductie

Altijd en overal veilige toegang tot applicaties met Zero-Trust

Werknemers zijn in toenemende mate mobiel en op afstand actief - en hebben toegang nodig tot applicaties in hybride IT-omgevingen. Ze hebben vaak rechtstreeks toegang tot webapps, maken gebruik van gecompromitteerde netwerken en werken met kwetsbare of gecompromitteerde apparaten, waardoor organisaties worden blootgesteld aan risico's op bedreigingen en het lekken van gegevens. Bedrijven hebben tegenwoordig een 'zero trust'-oplossing nodig die altijd en overal een vloeiendere toegang tot applicaties en informatie in het datacenter en de cloud mogelijk maakt.

  • High-performance, flexible cloud-based service met een eenvoudige, gestroomlijnde gebruikerservaring
  • Verbeterde beveiliging met continue authenticatie en verificatie van gebruikers en apparaten
  • Snellere zichtbaarheid, detectie en reactie op kwaadaardige en afwijkende activiteiten
Zero-Trust Network Access

Waarom gaan organisaties over op ZTNA?

Organisaties hebben behoefte aan alomtegenwoordige veilige toegang tot datacenter- en cloudapplicaties.

icon Gestroomlijnde gebruikerservaring
Gestroomlijnde gebruikerservaring
Gebruikers willen altijd en overal toegang tot applicaties op locatie of in multi-clouds met het apparaat van hun keuze.
icon Directe, vertrouwde toegang tot toepassingen
Directe, vertrouwde toegang tot toepassingen
Beheerders en gebruikers willen onbelemmerde veilige toegang tot specifieke toepassingen zonder al te veel configuratie, tussenkomst of opleiding.
icon Verbeterde beveiliging
Verbeterde beveiliging
Verificatie van identiteit en apparaat, "always-on" gegevensversleuteling en afscherming van toepassingen verminderen de risico's van bedreigingen, aanvallen en het uitlekken van gegevens.
icon Vereenvoudigd beheer
Vereenvoudigd beheer
Gecentraliseerde zichtbaarheid, beheer en beleidsimplementatie zijn van cruciaal belang in de huidige complexe hybride IT-omgeving voor verhoogde productiviteit en operationele efficiëntie.
icon Snelle provisioning
Snelle provisioning
Het snel mogelijk maken van veilige connectiviteit voor werknemers, partners, kanalen, leveranciers, contractanten, enzovoort, is van cruciaal belang in de huidige bedrijfsomgeving.
icon Schaalbaarheid
Schaalbaarheid
Schaalbaarheid en flexibiliteit in de cloud zijn cruciaal om te voldoen aan de eisen van hedendaagse ondernemingen en serviceproviders.
icon Inzet op maat
Inzet op maat
Het afstemmen van gebruikers op de behoeften aan veilige toegang kan het best worden aangepakt met as-a-service-licenties op basis van gebruikers.
Hoe we helpen

Onze experts helpen je de weg te vinden in het ZTNA-technologielandschap

ZTNA biedt gecontroleerde identiteits- en contextbewuste toegang tot bronnen, waardoor het aanvalsoppervlak wordt verkleind. De isolatie die ZTNA biedt, verbetert de connectiviteit, waardoor het niet meer nodig is om applicaties direct bloot te stellen aan het internet. Deze architectuur onttrekt applicaties en bronnen aan het publieke zicht, waardoor het aanvalsoppervlak aanzienlijk wordt verkleind. Het resultaat is een grens rond applicaties die is gebaseerd op identiteit, context en logische toegang.

Onze security engineers en ZTNA-experts zijn er om je te begeleiden op jouw reis naar ZTNA. Samen met jou stellen we een toegewijd team samen en ontwikkelen we een plan om ZTNA tot een succes te maken. Dankzij onze nauwe relaties met toonaangevende technologieleveranciers zijn wij in staat om de beste oplossing te ontwerpen en bouwen en een ZTNA-roadmap voor jouw organisatie op te stellen.

Placeholder for Young engineers whiteboard designYoung engineers whiteboard design
Security is nooit one-size-fits-all.

Zero-Trust pijlers

Bij het benaderen van Zero-Trust design is het eenvoudiger om het op te delen in drie pijlers: workforce, wordload en workplace. Deze sluiten aan bij het model dat door Forrester is voorgesteld om de adoptie te vereenvoudigen. Op elk gebied zijn er nuances aan te brengen, terwijl ze allemaal naar hetzelfde doel toewerken.

icon Zero-Trust voor workforce
Zero-Trust voor workforce
Deze pijler is erop gericht ervoor te zorgen dat gebruikers en apparaten kunnen worden vertrouwd wanneer zij toegang krijgen tot systemen, ongeacht hun locatie.
icon Zero-Trust voor workloads
Zero-Trust voor workloads
Deze pijler is gericht op het voorkomen van ongeoorloofde toegang binnen toepassingsomgevingen, ongeacht waar deze worden gehost.
icon Zero-Trust voor workplace
Zero-Trust voor workplace
Deze pijler is gericht op veilige toegang tot het netwerk en voor alle apparaten (inclusief IoT) die verbinding maken met bedrijfsnetwerken.
Ons ecosysteem

Toonaangevende partners in ZTNA

Gerelateerde oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Maak verbinding

Onze security experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Artikelen

Laatste nieuws en blog