Netwerk security

Verdedig je netwerk, gegevens en gebruikers met de snelste en betrouwbaarste bescherming tegen cyberaanvallen.

De beste netwerkbeveiliging voor je bedrijf met toonaangevende efficiëntie en beschikbaarheid.

Netwerkbeveiliging vormt een voortdurende uitdaging. Organisaties verspreiden zich steeds meer, applicaties worden naar de cloud verplaatst en bedreigingen ontwikkelen zich snel. Gegevens in de cloud zijn nog aan extra bedreigingen onderhevig. Ze moeten dan ook op een andere manier worden behandeld omdat ze moeten voldoen aan specifieke regelgeving per bedrijfstak en type, die bovendien aan verandering onderhevig is. Apparaten die applicaties benaderen, zijn steeds vaker verbonden met publieke netwerken waar ze lang niet zo goed zijn beschermd als wanneer de eigen oplossing voor perimeterbeveiliging wordt gebruikt. Extra beveiliging van de endpoints kan een deel van de zorgen wegnemen.

Los van de gebruikte beveiligingsoplossing moet elk element op een gestructureerde manier worden beheerd. Als in de cloud, op de perimeter, in het netwerk of op het eindpunt Indicators of Attack (IOA's) of Indicators of Compromise (IOC's) worden aangetroffen, kan direct worden gewaarschuwd en actie worden ondernomen. De oplossing heeft geen invloed op de gebruikerservaring of de efficiëntie.

We beschermen niet alleen de datacenters, edges, filialen en cloudnetwerken van je bedrijf, maar ook de gebruikers van de cloudnetwerken. We maken gebruik van de beste netwerkbeveiliging ter wereld, waardoor je kunt besparen op waardevolle tijd en resources. Onze oplossingen zijn transparant voor de eindgebruiker. Ze zijn bovendien in hoge mate geautomatiseerd, waardoor de operationele impact op je organisatie tot een minimum wordt beperkt.

Ons ecosysteem

Toonaangevende netwerk security partners

Maak verbinding

Onze security experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Artikelen

Laatste nieuws en blog