Managed security services

Improve your security posture while reducing the burden on your IT team with an experienced partner.

Placeholder for Developers behind screensDevelopers behind screens
Introductie

Je hoeft het niet alleen te doen

Cyberaanvallen worden steeds geraffineerder, het aantal apparaten en de hoeveelheid data neemt exponentieel toe, en de regelgeving wordt steeds strenger. Tussen het ondersteunen van het bedrijf en het beschermen van alle bedrijfsmiddelen door, zijn IT-teams overbelast en onderbezet. Het uitbesteden van jouw IT-beveiliging is een slimme strategie om cyberbedreigingen beter te beheersen en je ertegen te beschermen.

Met onze managed security services kunnen commerciële en overheidsorganisaties hun beveiligingsbehoeften beheren, van compliance en audits tot beleid en architectuur, zonder de hoge kosten van eigendom. Onze lokale, toegewijde teams worden ondersteund door sterke Europese capaciteiten.

Wij helpen je met:

  • verdedigen tegen geavanceerde cyberaanvallen
  • de security maturity van jouw organisatie te verhogen
  • best practices op het gebied van security toe te passen en te benutten
  • inbreuken te voorkomen, op te sporen en aan te pakken
  • Het risico van insider threats te verminderen
Managed security services

Een risicogeoriënteerde en op maat gesneden benadering van security management

Met onze Europese vestigingen, services van wereldklasse en security professionals staan we klaar om je te helpen een breed scala aan beveiligingsuitdagingen aan te gaan. Op basis van bruikbare informatie en risicoclassificaties kan je de juiste middelen inzetten tegen de gevaarlijkste bedreigingen. Consistent beleidsbeheer en incidentafhandeling bieden een eenduidig beeld van jouw beveiliging binnen je IT-omgevingen, netwerken en endpoints.

Onze ervaren beveiligingsconsultants beschikken over de kennis en management capaciteiten om je te helpen jouw beveiligingsstrategie op wereldwijde schaal te ontwerpen en uit te rollen. Onze managed security services kunnen je helpen kwetsbaarheden te verminderen en jouw digitale infrastructuur beter te beschermen, zodat jij je kan blijven concentreren op het managen van jouw organisatie.

Placeholder for Leon 0 K7 Ggi A8l VE unsplashLeon 0 K7 Ggi A8l VE unsplash
Kenmerken en voordelen

Gemoedsrust om je te concentreren op jouw business

Krijg ondersteuning van onze security teams. Onze ultramoderne Security Operations Centers (SOC's) bieden 24/7 managed security services. Wij helpen je bedreigingen te identificeren en te beperken voordat ze jouw organisatie treffen.

icon 24/7 threat monitoring en bescherming
24/7 threat monitoring en bescherming
Voortdurende monitoring van jouw omgeving - Real-time analyse en event-correlatie - Incident response management - Escalatie van ontdekte bedreigingsactiviteiten - Aanpasbaar escalatieproces - Analisten in Europese SOC's
icon Overzicht en rapportage van security posture
Overzicht en rapportage van security posture
360°-beeld van security maturity - Regelmatige rapportage aan leidinggevenden met praktische aanbevelingen - Tools voor beveiligingsanalyse voor het volgen en meten van ROI - Begeleiding bij strategisch risicobeheer - Betere afstemming van beveiligingsstrategie en bedrijfsdoelstellingen voor soepel lopende operations
icon Toegewijd team van security experts
Toegewijd team van security experts
Breid jouw interne IT-team uit met onze gecertificeerde beveiligingsexperts - Profiteer van wereldwijde beveiligingsexpertise en informatie over bedreigingen - Speciale beveiligingsspecialist toegewezen aan jouw organisatie
icon State-of-the-art security technologie
State-of-the-art security technologie
AI/ML-gestuurde security operations en inzichten - Directe ondersteuning van toonaangevende security leveranciers - Eenvoudige integratie met jouw bestaande infrastructuur - Soepele configuratie en procesefficiëntie - Geen langdurige configuratie en finetuning van jouw tools meer
icon Modulaire bouwstenen zorgen voor maximale flexibiliteit
Modulaire bouwstenen zorgen voor maximale flexibiliteit
Onze security services aanpassen aan jouw behoeften en specificaties - Geconsolideerd security management vanuit één dashboard
icon Verbeter de ROI en bespaar tijd
Verbeter de ROI en bespaar tijd
Je hoeft geen eigen security personeel in dienst te nemen - Geen investering in dure technologie - Geen tijd te verspillen aan het controleren van jouw logboeken - Optimaliseer jouw tijd door je te concentreren op jouw prioriteiten - Wij zorgen voor jouw beveiligingsbehoeften
Placeholder for Female male developers cloudFemale male developers cloud

Managed network security

Netwerkbeveiliging is van fundamenteel belang voor het runnen van jouw organisatie. Maar het aantal en de ernst van cyberbedreigingen neemt elke dag toe. Daarom heb je een zeer bekwaam team van beveiligingsexperts nodig, samen met een gelaagd verdedigingssysteem, om ervoor te zorgen dat de waardevolle bandbreedte van jouw organisatie niet wordt gecompromitteerd door schadelijke inhoud of toepassingen.

Placeholder for Cyberdefense security engineersCyberdefense security engineers

Managed security operations

Een goed ontwikkeld en goed beheerd Security Operations Centre (SOC) kan de veiligheidspositie van elk bedrijf helpen versterken. Het bouwen en onderhouden van een effectief intern SOC kan echter kostbaar en complex zijn. SOC-as-a-Service biedt jouw organisatie een kosteneffectief alternatief, waarbij een extern team van cyberbeveiligingsdeskundigen en -analisten geavanceerde bedreigingen opspoort.

Placeholder for Remote browser isolationRemote browser isolation

Managed workplace security

Tegenwoordig moeten gebruikers snel en veilig toegang kunnen krijgen tot gegevens en toepassingen, zowel binnen als buiten het bedrijfsnetwerk. Het wordt snel duidelijk hoe belangrijk een moderne aanpak van werkplekbeveiliging is nu het aantal cyberaanvallen blijft stijgen. Het is essentieel voor bedrijven om hun belangrijkste activa - hun netwerk en gevoelige gegevens - te beschermen.  Beveiliging vormt de basis voor compliance en moet deel uitmaken van elke strategische planning, ook als het gaat om de moderne werkplek.

Portfolio

Flexibel en gevarieerd aanbod

Onze ervaren security experts maken gebruik van de beste technologie en sluiten volledig aan bij de processen van jouw organisatie. Wij bieden end-to-end security management - van het datacenter tot aan de netwerk endpoints.

Managed NGFW firewall services

Managed XDR services

Managed EDR services

Managed NDR services

Managed Anti-DDoS services

Managed SOC services

Managed SIEM services

Managed IAM services

Managed Detection & Response services

Gerelateerde oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Managed services

Neem contact op met ons managed services team

Laat ons het zware werk doen, terwijl jij je concentreert op jouw organisatie en strategie. Ons team van managed services experts staat klaar voor jouw aanvraag. Bel ons of laat een bericht achter.

Placeholder for Jordan CTAJordan CTA
FAQ

Veelgestelde vragen

Veel organisaties proberen nu hun beveiligingstaken gedeeltelijk of volledig uit te besteden aan een vertrouwde security provider. Managed security services (MSS) is een dienstverleningsmodel of -mogelijkheid van leveranciers van security services voor de bewaking en het beheer van security oplossingen, netwerken, systemen en zelfs software-as-a-service (SaaS)-toepassingen en cloudomgevingen.

Een Managed Security Service Provider (MSSP) biedt continue (vaak 24x7 of 8x5 support) IT security monitoring en management. Een wereldwijd, proactief beschermingsmodel helpt bij het detecteren en triage van schadelijke beveiligingsgebeurtenissen.

Naarmate organisaties groter worden wordt het beschermen van endpoints, bedrijfsmiddelen en gegevens tegen exfiltratie, inbreuken of andere risico's van het grootste belang. De complexiteit van het beveiligingslandschap is de afgelopen jaren drastisch veranderd en organisaties moeten een snel veranderend bedreigingslandschap voor blijven.

MSSP's bieden een scala aan geschoolde professionals, zoals onboarding specialisten, security analisten of deskundigen op het gebied van serviceverlening, engineering en support, projectbeheer en klantenservice. Meer gespecialiseerde rollen zoals incident response, threat intelligence en threat hunting kunnen worden toegevoegd, afhankelijk van de gewenste reikwijdte van de opdracht.

Artikelen

Laatste nieuws en blog