Enterprise networking & wireless

Automatiseer, beveilig en schaal netwerkconnectiviteit naar duizenden gebruikers en apparaten.

Placeholder for 2022 cybersecurity trends om voor uit te kijken2022 cybersecurity trends om voor uit te kijken

Ons team van netwerkingenieurs kan je helpen bij het ontwerpen, bouwen en onderhouden van snelle, veilige netwerken op basis van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Het netwerk voor het volgende decennium is een revolutie in enterprise networking met AI/ML-gestuurde automatisering, bruikbare inzichten en de flexibiliteit van een microservicescloud. Het past kunstmatige intelligentie en data science-tools toe om geoptimaliseerde ervaringen en vereenvoudigde netwerkactiviteiten te leveren. Traditionele bekabelde en wireless LAN-oplossingen zijn gebouwd op verouderde architecturen die niet beschikken over de schaalbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit die nodig zijn om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van hedendaagse organisaties.

Wij bieden oplossingen voor wired en wireless toegang, waaronder switches, access pointsn en cloudservices. Door gebruik te maken van deze oplossingen kunnen IT-teams activiteiten stroomlijnen en het oplossen van problemen met gebruikers en apparaten vereenvoudigen, terwijl ze innovatieve en strategische projecten kunnen uitvoeren met IoT- en locatie services.

Voordelen

Enterprise networking & wireless

Onze veilige, AI-gedreven oplossingen voor bedrijfsnetwerken omvatten wired en wireless netwerken, van access tot core networking en aggregatie tot de network edge.

icon Zorg voor uitzonderlijke gebruikerservaringen
Zorg voor uitzonderlijke gebruikerservaringen
Zorg voor de beste gebruikers-, apparaat- en IoT-ervaringen met AI/ML-gestuurde inzichten en aanpasbare service level expectations (SLE's) op basis van streaming telemetriegegevens van jouw switches.
icon Transformeer IT met AI/ML-gestuurde activiteiten en ondersteuning
Transformeer IT met AI/ML-gestuurde activiteiten en ondersteuning
Vereenvoudig netwerkactiviteiten en automatiseer de ondersteuningservaring met behulp van een geïntegreerde AI-engine met self-driving mogelijkheden die proactief problemen oplost voordat gebruikers het zelfs maar merken.
icon Trotseer infrastructuurbeperkingen met een microservicescloud
Trotseer infrastructuurbeperkingen met een microservicescloud
Bouw een schaalbare, flexibele en betrouwbare oplossing met een cloud first, microservices architectuur die AI en data science tools integreert om aan snel veranderende eisen te voldoen.
icon Lever strategische bedrijfswaarde via locatiediensten
Lever strategische bedrijfswaarde via locatiediensten
Verbeter de bedrijfsrelevantie met virtuele BLE, machine learning en geïntegreerde IoT-technologieën die de noodzaak voor overlay hardware en software elimineren. Vergroot de betrokkenheid van gebruikers bij het lokaliseren van bedrijfsmiddelen en ondersteun proximity tracing met gemak en nauwkeurigheid.
Case study

Logistiek leider Vervaeke digitaliseert en verbetert wagenparkbeheer

“Het werken met Nomios België verloopt zeer prettig. Vanaf het begin van het project hebben ze ons voor 100% bijgestaan met de installatie, implementatie en verbindingen met het bestaande netwerk. We wilden een apart segment in het netwerk maken voor de wifi-oplossing en daarbij konden we volledig op ze rekenen”, vertelt De Smedt. “Dankzij de expertise van Nomios België en de vlotte samenwerking konden we alle toegangspunten snel updaten en waar nodig firmware-updates uitvoeren. Dit biedt meer flexibiliteit op de werkvloer en bespaart bovendien veel tijd.”

Placeholder for Lined tanksLined tanks
Strategische partners

Ons technologie ecosysteem

Maak verbinding

Onze netwerkexperts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerkuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Kris Verheye LandscapeKris Verheye Landscape

Kris Verheye

Managing Director BeLux,
Nomios België

Artikelen

Laatste nieuws en blog