Mist AI AI-driven enterprise

Wat is het nieuwe Juniper AI-Native Networking Platform?

2 min. leestijd
Placeholder for Juniper AI-Native Networking PlatformJuniper AI-Native Networking Platform
Juniper Networks

Share

In de dynamische wereld van netwerkbeheer heeft Juniper Networks opnieuw de lat hoog gelegd met de introductie van zijn AI-Native Networking Platform en de revolutionaire Marvis Minis. Deze stap betekent niet alleen een sprong voorwaarts in AIOps en datacenteroperaties voor AI-workloads, maar markeert ook een transformerende benadering van proactieve netwerkprobleem solution.

Juniper's AI-Native Networking Platform: Een game-changer

Juniper Networks heeft het netwerklandschap opnieuw vormgegeven door zijn volledige netwerkstack opnieuw op te bouwen met AI als kern. Het AI-Native Networking Platform integreert een gedeelde AI-engine en Marvis Virtual Network Assistant (VNA) over campus-, filiaal- en datacenternetwerken. Deze innovatieve aanpak vereenvoudigt drastisch de netwerkarchitectuur en belooft efficiëntie en flexibiliteit.

Belangrijkste kenmerken van het AI-Native Networking Platform:

  1. AIOps-integratie: Met de nadruk op de rol van AI in operationele efficiëntie zorgt het platform voor optimale prestaties voor AI-workloads in datacenters.
  2. Marvis Minis - Als opvallende eigenschap fungeren Marvis Minis als digitale vertegenwoordigers van gebruikerservaringen, waarbij ze proactief connectiviteitsproblemen in het netwerk identificeren en oplossen voordat ze invloed hebben op eindgebruikers.
  3. Marvis VNA voor datacenters:Marvis Virtual Network Assistant (VNA) verbetert nu ook de werking van datacenters, met aanzienlijke vermindering van de oplossingstijden van problemen.

Marvis Minis: Verhoging van netwerkoptimalisatie

Marvis Minis introduceert een baanbrekende benadering van netwerkbeheer, met de focus op het vooraf oplossen van problemen en het verbeteren van gebruikerservaringen zonder manuele tussenkomst. Deze door AI aangedreven oplossing simuleert gebruikersinteracties om problemen autonoom te detecteren en op te lossen, waardoor de werking gestroomlijnd wordt en de inspanning voor probleemoplossing wordt geminimaliseerd.

De integratie van machine learning-technologie in Marvis Minis markeert een significante vooruitgang, waardoor het systeem zich kan aanpassen en voorblijven op potentiële verstoringen door te leren van gedragspatronen in het netwerk. Dit helpt niet alleen bij het aanpakken van huidige problemen, maar ook bij het voorspellen en voorkomen van toekomstige kwesties.

Een van de opvallende kenmerken van Marvis Minis is het automatisch oplossen van problemen. Door problemen preventief aan te pakken, zorgt het voor een continue, ononderbroken netwerkservice, wat een superieure ervaring biedt voor gebruikers. Deze aanpak gaat verder dan alleen snelle oplossingen, het bevordert een netwerkomgeving waar storingen worden aangepakt voordat ze de servicekwaliteit beïnvloeden.

In essentie revolutioneert Marvis Minis netwerkbeheer door een slimmere, zelfvoorzienende tool aan te bieden die prestaties optimaliseert, betrouwbaarheid garandeert en de algehele gebruikerservaring verhoogt, waarmee een nieuwe maatstaf in het veld wordt gezet.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Onze experts en salesteams staan voor je klaar. Laat je contactgegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Nu bellen
Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man
Artikelen

Meer updates