Advocatenkantoren & adviesbureaus

Bescherming van waardevolle activa en waarborging van integriteit. Onze uitgebreide kennis kan organisaties helpen kansen te ontdekken en trends te begrijpen die tot nieuwe groei kunnen leiden.

Placeholder for Legal two lawyers walkingLegal two lawyers walking
Introductie

Secure and connected

Als je klaar bent om te innoveren en je organisatie te transformeren, kan Nomios je helpen je toekomst te bedenken, te realiseren en te beheren. We doen dit met de nieuwste security- en netwerktechnologieën, van strategieontwikkeling tot implementatie.

De bescherming van klantgegevens is een van je belangrijkste prioriteiten. En met goede reden. Advocaten- en advieskantoren zijn vaak het doelwit van cybercriminelen om toegang te krijgen tot vertrouwelijke en gevoelige informatie. Om cyberdreigingen goed in de gaten te houden is bekwame mankracht nodig, die niet altijd direct beschikbaar is.

Wij kunnen je helpen door deskundige experts aan je team toe te voegen en het risico van cyberbedreigingen voor je firma te beoordelen, en passende security- en netwerkoplossingen voor de lange termijn te ontwerpen.

Sluit je aan bij de leiders in de sector

Advocatenkantoren en consultancy bedrijven die hun digitale infrastructuur aan ons toevertrouwen. Nomios helpt IT-teams met innoveren en de ROI verbeteren. Samen creëren we de basis voor de succesvolle ondernemingen van morgen.

Travers Smith Logo
Deloitte Logo
Pw C Logo
Pels Rijcken Logo
Intertrust
EY Logo
Uitdagingen voor de sector

Klinken deze je bekend in de oren?

Elk van deze uitdagingen vereist een strategische aanpak die technologie, beleid en voortdurende waakzaamheid combineert om ervoor te zorgen dat netwerkconnectiviteit en security op het hoogste niveau worden gehandhaafd.

Vertrouwelijkheid van gegevens

Gevoelige klantinformatie en waardevolle gegevens beschermen tegen cyberdreigingen.

Complexiteit van regelgeving

Navigeren door en voldoen aan het steeds complexere landschap van wettelijke voorschriften.

Netwerk- en technologiebeslissingen

De juiste technologieën selecteren en effectieve netwerken ontwerpen die zijn afgestemd op de juridische en consultancybehoeften.

Tekort aan expertise

Het tekort aan geschoold personeel voor het beheren van complexe technologische infrastructuren aanpakken.

Best practices implementatie

Ervoor zorgen dat best practices en processen op het gebied van data security en vertrouwelijkheid van klanten voortdurend worden bijgewerkt en nageleefd.

Uitdagingen voor cloudgebruik

Barrières overwinnen om volledig gebruik te maken van cloud mogelijkheden voor efficiëntie en schaalbaarheid, terwijl security en compliance gewaarborgd blijven.

Remote access en mobiliteit

Zorgen voor veilige en betrouwbare remote access voor werknemers is een uitdaging in het tijdperk van toenemend werken op afstand.

Netwerkprestaties en betrouwbaarheid

Het handhaven van hoge netwerkprestaties is cruciaal voor een efficiënte bedrijfsvoering en klantenservice.

Advocatenkantoor Travers Smith verbetert beveiliging en beheer van core netwerk

Nieuwe gebruikers verwachten dat ze kunnen samenwerken, ongeacht waar ze zich fysiek bevinden; ze willen ook de flexibiliteit om thuis, op kantoor, in een koffiehuis of op het vliegveld te kunnen werken. Ook cliënten dringen nu aan op real-time statusupdates en het delen van informatie, en op de mogelijkheid om met hun juridische teams te overleggen met behulp van de nieuwste toepassingen.

Zoals het team van Travers Smith ondervond, kan dit alles de bestaande netwerkinfrastructuur en interne technologische middelen onder druk zetten. Ze wilden nieuwe communicatie- en samenwerkingstools implementeren om de gebruikerservaring te verbeteren, en hadden een technologiepartner nodig die hen ondersteunde bij het moderniseren van het netwerk om dit mogelijk te maken.

Placeholder for Travers Smith OfficeTravers Smith Office
Case study
Aanbevolen oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Maak verbinding

Onze branche-experts helpen je graag op weg

Ons team in Brussel is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerk- en beveiligingsuitdagingen te bespreken, vendoren te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Kris Verheye LandscapeKris Verheye Landscape

Kris Verheye

Managing Director BeLux,
Nomios België

Artikelen

Laatste nieuws en blog