Toonaangevend mediabedrijf selecteert Infradata voor Network Access Control

1 min. leestijd
Forescout

Share

Internationaal mediabedrijf transformeert netwerkbeveiliging met visibility en Network Access Control (NAC)

Infradata ondersteunt een toonaangevend internationaal mediabedrijf om de beveiliging van het netwerk te versterken door middel van Network Access Control (NAC) (NAC). Met deze beveiligingsoplossing wordt het veiligheidsbeleid voor toegang tot het gehele netwerk evenals endpoint beveiliging sterk verbeterd.

Snellere respons op incidenten automatisering netwerkbeveiliging

Fysieke en virtuele devices staan voortdurend in verbinding met het (wireless) netwerk. Hierdoor kreeg het mediabedrijf behoefte aan meer inzicht en controle over deze verbonden devices.

Met de experts van Infradata en de NAC-oplossing van ForeScout zien de netwerkbeheerders van het mediabedrijf real-time welke apparaten verbonden zijn met het netwerk. Ook worrmaal gedrag op het netwerk direct zichtbaar, waardoor de netwerkbeheerders sneller of zelfs geautomatiseerd kunnen ingrijpen bij mogelijke afwijkingen van security issues. Ook is er ter bevordering van de netwerkbeveiliging voor de beheerders volledige controle over de toegangsmogelijkheden van alle verbonden devices.

Aanvullende CounterAct oplossing van ForeScout

De aanvullende CounterAct-oplossing van ForeScoutbiedt eveneens de mogelijkheid om automatisch beveiligingsmaatregelen uit te voeren bij afwijkend gedrag. Wanneer endpoints niet voldoen aan de normen van de organisatie bijvoorbeeld, kan het ForeScout-platform automatisch een of meer policy based handhavings- en herstelacties uitvoeren. Zo kan automatisch een e-mailmelding verstuurd worden over noncompliance, of verplichte sanering plaatsvinden (van onder andere software-updates) tot volledige quarantaine of toegang preventie.

Network Access Control van ForeScout zorgt er onder andere voor dat:

  • Non-geautoriseerde devices en applicaties zich niet op het netwerk kunnen bevinden
  • Geautoriseerde apparaten geconfigureerd zijn met de laatste operating systems en up-to-date antivirus software
  • Zwakheden correct gepatched worden
  • Encryption en data loss prevention agents altijd werkzaam zijn
  • Voorkomen wordt dat gebruikers onbevoegde applicaties of additionele devices gebruiken op het netwerk

Grensverleggend voor media en broadcasting

Televisie, radio, film, animatie, bedrijfspresentaties, facilitaire bedrijven, interactieve media en game design. We helpen klanten met het ontwikkelen van hun digitale activiteiten om de groei te versnellen en tot duurzaam hogere omzetten te komen, over alle mediasectoren. We leveren cloud networking en beveiligingsdiensten en -oplossingen voor de vaak grote organisatorische en infrastructurele uitdagingen om een digitale leider te worden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates