Placeholder for Forescout Partner/ ResellerForescout Partner/ Reseller
Certified Partner

Forescout

Forescout verdedigt de Enterprise of Things actief door elk aangesloten object te identificeren, te segmenteren en de naleving ervan af te dwingen.

Placeholder for Water dam forrestWater dam forrest

Netwerkbeveiliging, tools & management

Forescout is een pionier in een agentloze benadering van netwerkbeveiliging om de explosieve groei van mobiel computergebruik, IoT en cloud computing aan te pakken. Ze bieden een zeer schaalbaar, heterogeen platform dat wereldwijde bedrijven en overheidsinstanties agentloze zichtbaarheid en controle biedt over traditionele en niet-traditionele apparaten, inclusief fysieke en virtuele infrastructuur, pc's, laptops, tablets, smartphones en de nieuwste IoT-apparaten - op het moment dat ze verbinding met het netwerk maken.

Forescout-technologie beoordeelt, corrigeert en bewaakt voortdurend apparaten en werkt met verschillende beveiligingshulpmiddelen om reacties van incidenten te versnellen, silo's op te splitsen, workflows te automatiseren en bestaande investeringen te optimaliseren. Meer dan 2.500 klanten in meer dan 70 landen verbeteren hun netwerkbeveiliging en compliance met Forescout-oplossingen.

Waarom kiezen voor Forescout?

De Forescout-oplossing biedt de unieke mogelijkheid om apparaten, ook niet-traditionele apparaten, te zien op het moment dat ze verbinding maken met het netwerk en op beleid gebaseerde besturing van deze apparaten af ​​te dwingen. Zodra je alles kan zien en controleren, kan de oplossing informatie-uitwisseling orkestreren en workflows automatiseren tussen verschillende beveiligings- en IT-beheerprogramma's.

Grotere zichtbaarheid van apparaten die op het netwerk zijn aangesloten

Omdat de Forescouts-oplossing steeds meer apparaten detecteert die geen agents hebben of kunnen bevatten, hebben klanten gemeld dat ze tot 60% meer apparaten op hun netwerken zagen dan eerder bekend was. Ze bieden meer inzicht in apparaten, ongeacht hun fysieke locaties - on premise, in de public cloud en in datacenters of filialen van bedrijven.

Continue zichtbaarheid

Hun oplossing ziet apparaten wanneer ze verbinding maken met het netwerk en bewaakt ze continu terwijl ze verbonden zijn. Forescout heeft de mogelijkheid om een ​​verandering in de houding van het apparaat te detecteren, zoals verouderde of kapotte agents, en om te bepalen wanneer een apparaat niet naar behoren functioneert, gebaseerd op uitgebreide repository van gedragingen die in de afgelopen 15 jaar zijn ontwikkeld.

Geautomatiseerde controle op basis van beleid

Zodra de oplossing apparaten ontdekt en classificeert, biedt deze een keuze van wat te doen met deze apparaten op basis van gedetailleerd compliance- en beveiligingsbeleid. Organisaties kunnen hun eigen specifieke beveiligingsbeleid instellen dat na verbinding wordt afgedwongen. Forescout biedt vele opties naast het toestaan ​​of weigeren van netwerktoegang, inclusief het segmenteren naar een veiliger VLAN, het waarschuwen van IT-teams of systemen van potentiële bedreigingen van derden en het in quarantaine plaatsen van apparaten van het netwerk. De oplossing dwingt dit beleid automatisch af, zonder de noodzaak van menselijke betrokkenheid.

Orchestratie van acties tussen systemen

Forescout stelt systemen van derden in staat om gegevens te delen om zo de context van de apparaathouding te verbeteren en een geautomatiseerde reactie te orkestreren. Ze hebben integraties met toonaangevende beveiligingsbedrijven ingebouwd om de waarde van bestaande beveiligingsinvesteringen te vergroten door gefragmenteerde beveiligingshulpmiddelen met elkaar te verbinden.

Geïntegreerd in een heterogene omgeving

Forescout kan worden geïntegreerd met een diverse groep switches, routers en servers en wordt niet beperkt door een enkele leveranciersafhankelijkheid. Het vermogen om te integreren met alle grote netwerkinfrastructuren is met name belangrijk naarmate werklasten naar de cloud gaan en organisaties heterogene omgevingen gebruiken die door veel leveranciers worden onderhouden. Dit biedt klanten eenvoudige implementatie, vrijheid van vendor-lock-in en veerkracht voor upgrade- en refreshcycli.

Schaalbaar en veerkrachtig om het groeiende aantal netwerkapparaten te dekken

Forescout ondersteunt organisaties van elke omvang en schaal, waarbij de grootste klanten het Forescout CounterACT®-platform gebruiken om meer dan één miljoen apparaten op het netwerk te beheren. Failover clustering biedt service continuïteit zonder handmatige interventie in zowel single-site en multi-site omgevingen voor niet-802.1X en 802.1X implementaties.

Infrastructuurbrede beveiliging die zich uitstrekt over de campus, datacenter en cloud-omgevingen

Een oplossing bieden voor de explosieve groei van IoT-apparaten, virtuele infrastructuur en cloudcomputing door een consistente weergave te verkrijgen en consistent beveiligingsbeleid toe te passen op alle apparaten en virtuele instanties, ongeacht de locatie.

Snelle terugverdientijd

Organisaties beginnen vaak direct na de implementatie het voordeel van Forescout te realiseren omdat ze aanzienlijk meer apparaten op hun netwerk zien dan eerder bekend. We hebben klanten die Forescout op honderdduizenden apparaten hebben geïmplementeerd in minder dan 90 dagen.

Onze Forescout-experts staan voor je klaar

Nomios België is een bekroonde partner van Forescout met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Forescout zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios België bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Forescout-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates