Placeholder for F5 Networks Partner/ ResellerF5 Networks Partner/ Reseller
Platinum Partner

F5

Multi-cloud security en application delivery.

Placeholder for Thibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplashThibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplash

De producten van F5 en de platforms waarop ze draaien garanderen dat je applicaties snel werken, goed beveiligd zijn en altijd beschikbaar zijn – via elk apparaat.

Bedrijven zijn volledig afhankelijk van applicaties. En ongeacht of het gaat om de apps waarmee bedrijven contact maken met hun klanten of de kantoorapplicaties van de werknemers; F5 zorgt ervoor dat ze altijd en overal beschikbaar en beveiligd zijn. De grootste ondernemingen, serviceproviders, financiële instanties, onderwijsinstellingen, overheden en consumentenmerken vertrouwen op F5, zodat ze de trends op het gebied van beveiliging, de cloud en mobiliteit een stap voor kunnen blijven.

Bescherm je applicaties

Applicaties zijn de toegangspoort voor je data. De meeste beveiligingsschendingen gebeuren dan ook op applicatieniveau. Om je data en dus je bedrijf te beschermen, zul je als eerste moeten nadenken over de beveiliging van je applicaties met geïntegreerde oplossingen. Daarmee kun je de risico's in kritieke gebieden zoveel mogelijk beperken.

Elke omgeving

Het maakt niet uit waar je je applicaties uitrolt – on-premises of in een private, publieke of hybride cloud – de appservices van F5 Networks zijn geschikt voor elke situatie. Deze prestatie- en beveiligingsservices bestaan uit loadbalancing, DNS-services, web application firewalls (WAF), identiteits- en toegangsfederatie en bescherming tegen DDoS-aanvallen.

Flexibele modellen

Veel klanten hebben behoefte aan een flexibeler budget, zodat ze gelijke tred kunnen houden met innovaties. F5 levert enterprise-grade applicatieservices in de vorm van hardware of software, met flexibele abonnementsvormen zoals oneindige licenties, jaarlijkse licenties of opties voor betalen naar gebruik. Daarnaast biedt F5 applicaties 'as a service' voor wanneer je behoefte hebt aan on-demand bescherming van je applicaties.

F5 Networks

Oplossingen

Waarom kies je F5 Networks?

BIG-IP-platform

Deze mix van software en hardware functioneert als loadbalancer en full proxy, en geeft je de mogelijkheid om het netwerkverkeer te controleren. Het BIG-IP-platform is een slimme toepassing van ADC-technologie (Application Delivery Controller). Oplossingen die worden gebouwd op dit platform zijn niet alleen loadbalancers, maar ook full proxy's die al het verkeer dat door je netwerk gaat inzichtelijk maken. Daarnaast beschik je over de mogelijkheid om dit verkeer te inspecteren, versleutelen of ontsleutelen.

BIG-IP-software draait op BIG-IP-hardware of VIPRION-hardware, of gevirtualiseerd op een server. Hardware biedt de grootste schaalbaarheidsopties, maar virtuele exemplaren zijn flexibeler qua implementatie. BIG-IP-producten leveren applicatieservices die uiteenlopen van toegang en versnelling tot beveiliging en intelligent beheer van dataverkeer.

BIG-IQ centralised management

Een platform voor het beheer van je apparaten en geleverde services. Het toevoegen van meer apparatuur leidt altijd tot meer complexiteit. Daarom zul je behoefte hebben aan eenvoudig systeembeheer. BIG-IQ Centralized Management is daarvoor de ideale oplossing. Op een scherm kun je alles zien: van licenties tot beleid en van verkeer tot beveiliging.

Als je in plaats van een paar systemen enkele tientallen systemen moet gaan managen, veranderen je processen, logistiek en behoeften. BIG-IQ Centralized Management brengt al je apparatuur samen, zodat je op efficiëntere wijze kunt ontdekken, volgen, upgraden en uitrollen. Bovendien kun je alle belangrijke meetgegevens op een centrale locatie bijhouden, waardoor je tijd en moeite bespaart.

iWorkflow

Implementaties op meerdere apparaten tegelijk. Het handmatig uitrollen van applicaties en services is een tijdrovende en foutgevoelige aangelegenheid. iWorkflow is een virtuele appliance voor het uitvoeren van een implementatiebeleid voor applicaties. Via volledig configureerbare L4-L7 servicesjablonen (iApps) die door de beheerder worden gemaakt rol je applicaties uit in enkele minuten, in plaats van dagen.

De iControl REST-API en Software Development Kit (SDK) maken de integratie met beheer- en implementatiesystemen van derden een basisfunctionaliteit in iWorkflow. En doordat je dankzij iWorkflow kunt werken met meerdere platforms, zoals Cisco APIC, VMware NSX en het BIG-IP-systeem, wordt je organisatie veel flexibeler en gebaseerd op beleid in plaats van apparatuur.

Silverline

Een beveiligingsplatform in de cloud. Silverline biedt je organisatie de mogelijkheid om beveiligingsservices uit te rollen in elke omgeving, zonder investeringen in IT-infrastructuren en ondersteuning.

De beveiligingsservices van Silverline verlagen de werkdruk van je beveiligingsteam, door bescherming te bieden tegen aanvallen op applicaties zoals DDoS-aanvallen, OWASP Top 10, kwaadaardige bots en nog veel meer. Daarmee zijn je applicaties altijd beschikbaar en beveiligd.

Onze F5 Networks-experts staan voor je klaar

Nomios België is een bekroonde Gold Partner van F5 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door F5 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios België bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw F5 Networks-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates