Case study
Placeholder for Travers Smith LogoTravers Smith Logo

Advocatenkantoor Travers Smith verbetert beveiliging en beheer van core netwerk

Het Travers Smith verschil

Travers Smith is een advocatenkantoor dat verder gaat dan alleen het praktiseren van de wet. Het bedrijf biedt een breed spectrum aan adviserende, regelgevende en transactionele diensten en is er trots op dat het werkt als een team dat onafhankelijkheid van denken stimuleert en de zaken van klanten als hun eigen zaken behandelt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen en het bedrijf heeft zorgvuldig gecultiveerde relaties opgebouwd met toonaangevende onafhankelijke advocatenkantoren over de hele wereld.

Veranderende verwachtingen van toptalent en cliënten

Veel organisaties staan voor vergelijkbare uitdagingen als het gaat om het aantrekken en behouden van toptalent en nieuwe cliënten. Met name voor advocatenkantoren veranderen de verwachtingen van zowel werknemers als cliënten. Nieuwe gebruikers verwachten dat ze kunnen samenwerken, ongeacht waar ze zich fysiek bevinden; ze willen ook de flexibiliteit om thuis, op kantoor, in een koffiehuis of op het vliegveld te kunnen werken. Ook cliënten dringen nu aan op real-time statusupdates en het delen van informatie, en op de mogelijkheid om met hun juridische teams te overleggen met behulp van de nieuwste toepassingen.

Zoals het team van Travers Smith ondervond, kan dit alles de bestaande netwerkinfrastructuur en interne technologische middelen onder druk zetten. Ze wilden nieuwe communicatie- en samenwerkingstools implementeren om de gebruikerservaring te verbeteren, en hadden een technologiepartner nodig die hen ondersteunde bij het moderniseren van het netwerk om dit mogelijk te maken.

Placeholder for Travers Smith OfficeTravers Smith Office

Een bredere kijk op het netwerk- en beveiligingslandschap

Na een eerste ontmoeting stelde het team van Nomios België onmiddellijk een aantal manieren vast om de betrouwbaarheid en prestaties van het netwerk te verbeteren. Op basis van deze aanbevelingen werd het duidelijk dat een uitgebreidere beoordeling van de netwerkomgeving mogelijk verdere verbeteringen zou kunnen blootleggen om de IT-infrastructuur van Travers Smith in lijn te brengen met de bredere bedrijfsdoelstellingen.

Het team van Nomios België voerde slechts twee weken later een volledige assessment van de netwerkbeveiliging uit. Kort daarna keerden consultants van Nomios België terug om hun bevindingen te delen met senior leden van het technologieteam van Travers Smith.

De beoordeling toonde aan dat het netwerk over het algemeen goed geconfigureerd en stabiel was, maar dat er wijzigingen konden worden aangebracht om de betrouwbaarheid te verbeteren en het vermogen om de toenemende vraag in de toekomst te ondersteunen.

"Wij waren van meet af aan zeer onder de indruk van het team van Nomios België. Ze gaven niet alleen blijk van een hoog niveau van technische vaardigheid, maar leken ook meteen te begrijpen wat onze doelen waren en hoe wij graag willen werken. We vonden het ook prettig dat ze onafhankelijk zijn - hun eerste prioriteit is altijd geweest om te begrijpen wat wij als bedrijf proberen te bereiken," - David Cassidy, Hoofd Technologie, Travers Smith.
Placeholder for Travers Smith officeTravers Smith office

Managed oplossing op maat

Als gevolg van de kennis en technische expertise die tijdens het assessment werd gedemonstreerd, wilden senior leden van het technologieteam van Travers Smith vervolgens onderzoeken hoe Nomios België hen op een continue basis kon ondersteunen. Na een grondige evaluatie van de technologie en de bredere zakelijke behoeften van Travers Smith, stelde Nomios België een op maat gemaakte Managed service voor de dagelijkse werking van het netwerk voor, inclusief prestatie- en configuratieverbeteringen, updates en patch management, en het oplossen van problemen.

In één geval werd door het team van Travers Smith in het weekend een potentieel netwerkprobleem vastgesteld. Binnen twee uur waren 12 mensen van Nomios België aan de lijn, hadden ze het probleem geïdentificeerd en een oplossing gevonden.
"Nu Nomios België de verantwoordelijkheid voor het dagelijks beheer van het netwerk op zich heeft genomen, kunnen we meer middelen inzetten voor impactvolle, klantgerichte projecten", aldus David Smith, Infrastructure Manager bij Travers Smith. "Als bedrijf zijn we op een reis om onze medewerkers mondiger te maken en onze klanten nog betere diensten te leveren. Nomios België helpt ons daarbij door zowel ons kernnetwerk te beheren als advies te geven over toekomstige projecten."
Placeholder for Travers Smith LogoTravers Smith Logo

Plannen voor een zekere en flexibele toekomst

Na de succesvolle introductie van de op maat gemaakte managed service, is het team van Travers Smith nu bezig met Nomios België voor een aantal toekomstige projecten. Dit omvat een volledige LAN-refresh, evenals een potentiële managed security service die Security Incident and Event Management (SIEM), Endpoint Detection and Response (EDR) en User Entity Behaviour Analytics (UEBA) omvat. Andere oplossingsgebieden waarover Nomios België advies geeft, zijn onder meer Privileged Account Management (PAM), Secure Web Gateway (SWG) en Network Access Control (NAC).

Naar aanleiding van een eerste verzoek om hulp bij de implementatie van Skype voor Bedrijven, werkt Travers Smith nu nauw samen met Nomios België aan een aantal toekomstige projecten om ervoor te zorgen dat werknemers, klanten en medewerkers van het advocatenkantoor op een flexibele en wendbare manier kunnen werken, en dat ze worden beschermd tegen de vele cyberbeveiligingsrisico's waarmee alle organisaties worden geconfronteerd. Naast op technologie gebaseerde oplossingen erkent Travers Smith ook het cruciale belang van het opleiden van haar gebruikers en ervoor te zorgen dat IT-beveiligingsbewustzijn deel uitmaakt van de bedrijfscultuur.

"We weten dat technologie slechts een deel van het verhaal is als het gaat om meer samenwerking en veiligheid. Het is voor ons van het grootste belang dat onze mensen en onze gegevens worden beschermd. Het team van Nomios België erkent dit, en door als een verlengstuk van ons eigen IT-team te werken, helpen ze ons om dit te bereiken," vat David Cassidy samen.
Neem contact op met onze experts

Heb je een project dat je wil bespreken?

Wij horen graag meer over jouw security project, uitdagingen op het gebied van IT-infrastructuur of andere vragen. Bel ons op of laat een bericht achter.

Nu bellen
Placeholder for Portrait of ethnic man looking awayPortrait of ethnic man looking away
Artikelen

Laatste nieuws en blog