Placeholder for SplunkSplunk
Certified Partner

Splunk

Stuur resultaten aan op het gebied van beveiliging, IT en DevOps met het gegevensplatform dat is gebouwd voor de cloud.

Placeholder for Fab lentz Dkx5 Bcj TU6k unsplashFab lentz Dkx5 Bcj TU6k unsplash

Zet machinedata om in antwoorden

Splunk neemt jouw machinedata en maakt er zin van. IT-zin. Beveiligingszin. Bedrijfszin. Gezond verstand. Splunk-producten bieden zichtbaarheid en inzichten voor IT en het bedrijf. Splunk werd opgericht om een revolutionaire nieuwe visie na te streven: machinedata toegankelijk, bruikbaar en waardevol maken voor iedereen.

Machinedata

Door machines gegenereerde data is een van de snelst groeiende en complexe gebieden van big data. Splunk zet machinedata om in waardevolle inzichten, ongeacht in welke branche je actief bent. Wij noemen dit operationele intelligentie.

Operationele intelligentie

Operationele intelligentie geeft je een real-time begrip van wat er gebeurt in jouw IT-systemen en technologie-infrastructuur, zodat je geïnformeerde beslissingen kunt nemen - beslissingen die het hele bedrijf kunnen verbeteren.

Waarom kiezen voor Splunk?

Infrastructuur en IT-operaties

Ontdek, onderzoek en visualiseer de problemen met netwerken, servers, opslag, virtualisatie, containerisatie of cloud-infrastructuur en breng ze in verband met problemen met applicaties of gebruikers. Krijg real-time monitoring, proactieve waarschuwingen en zichtbaarheid in de gezondheid van IT-diensten voor elk niveau van jouw organisatie.

Applicatiebezorging

Krijg real-time zichtbaarheid over de gehele applicatiestack en bied end-to-end inzicht in applicatieprestaties, transacties en gebruikersactiviteit. Met Splunk-software kunnen DevOps sneller releases leveren, kunnen operationsteams de MTTR verminderen en kunnen engineeringteams de kwaliteit, prestaties en kosten van applicaties optimaliseren.

Beveiliging en compliance

Krijg real-time beveiligingsmonitoring, historische analyse en visualisatie van enorme datasets, die beveiligingsinformatie bieden voor zowel bekende als onbekende bedreigingen. Splunk vergemakkelijkt data-exploratie van incidenten in real-time om uitgebreid incidentonderzoek uit te voeren, een proactieve verdediging te handhaven en de creatie van ad-hoc rapporten in enkele minuten te ondersteunen.

Bedrijfsanalyse

Machinedata bevat een schat aan actuele en relevante zakelijke inzichten die een enorm strategisch voordeel kunnen bieden. Krijg zicht op complexe bedrijfsprocessen, klantgedrag, productgebruik en digitale marketingcampagnes - allemaal in real-time.

Internet of Things & industriële data

Maak gebruik van gegevens gegenereerd door verbonden apparaten, besturingssystemen, sensoren, SCADA en meer. Bewaak de bedrijfsvoering, analyseer het gebruik en integreer deze inzichten in een end-to-end weergave van jouw bedrijfsactiviteiten.

Jouw toegewijde Splunk-experts

Nomios is een bekroonde Splunk Partner met geavanceerde specialisaties en de onderscheiding van meerdere gecertificeerde ingenieurs in dienst. Onze ingenieurs worden door Splunk erkend als technische experts en pleitbezorgers van Splunk-oplossingen. Dat betekent dat je op Nomios kunt vertrouwen voor de technische knowhow en hands-on ervaring om jouw bedrijfsvereisten nauwkeurig te beoordelen, en een op Splunk gebaseerde oplossing te ontwerpen, implementeren en beheren die aan jouw behoeften voldoet.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates