Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Mist AI-powered wireless networking

Omarm de toekomst van draadloze netwerken met de op AI gebaseerde oplossingen van Mist.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Artificial Intelligence in draadloze netwerken

Veel deskundigen voorspellen dat kunstmatige intelligentie (A.I.) de volgende grote "spel-veranderende" technologie is, die klaar staat om in de komende jaren vrijwel elk facet van ons leven te beïnvloeden. Volgens Gartner Inc. zullen A.I. technologieën tegen 2020 alomtegenwoordig zijn in bijna elk nieuw softwareproduct en elke nieuwe dienst, en zal A.I. een top-vijf investeringsprioriteit zijn voor meer dan 30 procent van de CIO's.

In de wereld van draadloze netwerken laat A.I. nu al een enorme waarde zien. Het Mist Learning WLAN maakt gebruik van machine learning en neurale netwerken om activiteiten te vereenvoudigen, probleemoplossing te versnellen en een ongekend inzicht te bieden in de gebruikerservaring. Maar we staan nog maar aan het begin van het echte potentieel, met de belofte van een echte virtuele draadloze assistent om de hoek die proactief problemen kan identificeren en oplossen en toekomstige gebeurtenissen snel en betrouwbaar kan voorspellen.

Hoe kun je vandaag de dag profiteren van A.I. in draadloze netwerken, en welke stappen moet je nemen om uzelf te positioneren voor deze opkomende wereld? Wij laten je zien hoe. Hieronder vind je een overzicht van hoe Mist gebruik maakt van A.I., wat er nodig is om een AI-gestuurd WLAN te bouwen en wat deze technologie voor jouw bedrijf kan betekenen.

Gedistribueerde micro services cloud architectuur

Het nieuwe draadloze netwerk van Mist

Startups zijn altijd de drijvende kracht geweest achter disruptieve innovatie in marktovergangen. In wireless, bijvoorbeeld, zag Mist het met de overgang van autonome AP's naar controller architecturen, die werd voorgestaan door nieuwe bedrijven als Airespace (nu Cisco) en Aruba (nu HPE). Dit fenomeen zal zich herhalen met de overstap naar AI-gedreven networking.

Grote legacy netwerkbedrijven kunnen niet met een blanco vel papier beginnen en een A.I. geleide paradigmaverschuiving in de markt zetten, omdat ze gehinderd worden door bestaande investeringen in legacy oplossingen. Bovendien ontbreekt het hen aan domeinexpertise en zijn hun middelen verdeeld over veel verschillende productsilo's. Dit heeft een vacuüm gecreëerd voor een nieuwe draadloze leverancier - Mist - om de draadloze industrie te leiden naar de volgende fase van technologische adoptie, aangedreven door A.I.

Placeholder for Mist new wireless networkMist new wireless network
AI-powered wireless networking

Voordelen

icon Asset tracking
Asset tracking
Vind overal en op elk moment assets
icon Indoor locatie diensten
Indoor locatie diensten
Bied bewegwijzering, pushmeldingen en het volgen van assets
icon Wi-Fi met zekerheid
Wi-Fi met zekerheid
Automatiseer bewerkingen en krijg uniek inzicht in gebruikersniveaus
icon IT naar DevOps
IT naar DevOps
API-first, real-time cloud en gedistribueerde software architectuur

Beste Wi-Fi en Bluetooth LE prestaties

Naast het leveren van het beste Wi-Fi bereik en prestaties die automatisch worden geoptimaliseerd door middel van reinforcement learning algoritmen, hebben Mist Access Points een dynamische vBLE 16 element antenne array voor de meest nauwkeurige en schaalbare locatie diensten in de industrie.

Placeholder for Office facade cloud reflectionOffice facade cloud reflection

Wi-Fi, Bluetooth LE en IoT geconvergeerd

Access Points zijn voorzien van geïntegreerde Internet of Things (IoT) sensoren en een interface poort om analoge/digitale apparaten te integreren en aan te sturen. Dit stelt Mist in staat om een brug te slaan tussen de fysieke, locatie en connectiviteits domeinen, waarde te ontsluiten uit jouw netwerk en de noodzaak voor complexe en kostbare overlay oplossingen te elimineren.

Placeholder for Shadow ITShadow IT
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates