Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Mist Risk Profiling

AI-gedreven beveiliging voor gedistribueerde netwerken, waarbij het risico van gebruikers en IoT wordt geëvalueerd en één-tik-mitigatie met georuimtelijke tracking wordt mogelijk gemaakt.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Juniper Mist Risk Profiling

Juniper Mist's Risk Profiling, aangedreven door Mist AI, verbetert de netwerkbeveiliging over gedistribueerde toegangsnetwerkranden, inclusief campussen, vestigingen en externe werkplekken. Het evalueert het risico dat gepaard gaat met gebruikers en IoT-apparaten die verbinding maken met door Mist AI beheerde bekabelde en draadloze oplossingen, waarbij hun eindpuntgegevens en gedrag worden geanalyseerd. In geval van gecompromitteerde hosts of apparaten identificeert en presenteert de Juniper Mist-cloud deze, waardoor IT-teams potentiële bedreigingen nauwkeurig kunnen lokaliseren en aanpakken met behulp van georuimtelijke tracking en één-tik-mitigatie.

Deze geavanceerde beveiligingsoplossing maakt gebruik van de intelligentie vanuit de Juniper Advanced Threat Prevention (ATP) Cloud, beschermt tegen onbekende bedreigingen, evalueert en verifieert het risico van apparaten en IoT, en analyseert versleuteld verkeer. Binnen de Juniper Mist-cloud worden op dreigingsinformatie gebaseerde acties geboden, wat gemakkelijke één-tik-mitigatie mogelijk maakt om risico's in de hele omgeving te minimaliseren of te elimineren. Bovendien maakt het systeem nauwkeurige georuimtelijke plaatsbepaling mogelijk van geïnfecteerde gebruikers, apparaten, inclusief IoT, ongeacht hun roamingstatus, overal binnen de netwerkomgeving.

Om Juniper Mist's Risk Profiling te implementeren, zijn de volgende componenten vereist:

  • Junos® besturingssysteem 19.4 (20.2 voor ETI)
  • Juniper Mist Wi-Fi Assurance
  • Juniper Mist WAN Assurance
  • Juniper Advanced Threat Prevention Cloud

Met Juniper Mist's Risk Profiling kunt u een krachtige netwerkbeveiliging aan de rand bereiken, waarbij potentiële risico's effectief worden beheerd en een veiligere netwerkomgeving voor uw organisatie wordt gegarandeerd.


Risk Profiling

Features and benefits

Maak gebruik van beveiligingsinformatie van Juniper Advanced Threat Prevention (ATP) Cloud. Bescherm tegen onbekende bedreigingen, beoordeel en verifieer apparaat- en IoT-risico's en analyseer versleuteld verkeer.

Ontvang op bedreigingsinformatie gebaseerde acties vanuit de Juniper Mist-cloud en voer één-tik-mitigatie uit om het risico voor de rest van de omgeving gemakkelijk te verminderen of te elimineren.

Localiseer de georuimtelijke locatie van geïnfecteerde gebruikers, apparaten, inclusief IoT, overal in de omgeving, of ze nu zwerven of niet.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates