Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Mist Access Assurance

Juniper Mist Access Assurance handhaaft een veilige netwerktoegangscontrole voor alle apparaten, inclusief IoT en BYOD, via cloud-gehoste authenticatie.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Juniper Mist Access Assurance

Juniper Mist Access Assurance zorgt voor een veilige netwerktoegangscontrole voor zowel bekabelde als draadloze verbindingen, op basis van gebruikers- en apparaatidentiteiten. Het implementeert zero-trust-netwerktoegangsbeleid voor verschillende apparaten, zoals gasten, IoT, BYOD en zakelijke apparaten. Met cloud-gehoste en op microservices gebaseerde authenticatie worden IT-operaties efficiënter door een uitgebreide reeks toegangscontroles te bieden in een flexibel en eenvoudig autorisatiebeleidskader.

Bovendien breidt Access Assurance de mogelijkheden uit van Juniper Mist IoT Assurance, dat het aanmeldingsproces voor headless IoT- en BYOD-apparaten vereenvoudigt. Deze uitbreiding omvat bekabelde en draadloze zakelijke apparaten en ondersteunt 802.1X-authenticatie en MAC Authentication Bypass (MAB) voor niet-802.1X-cliënten.

Geniet van een klantgerichte ervaring met nauwkeurige identiteitsvaststelling. Netwerkbeleidshandhaving houdt uw omgeving veilig en onder controle. Functies voor hoge beschikbaarheid en geo-affiniteit optimaliseren de prestaties en zorgen voor naadloze connectiviteit. Profiteer van het beheer vanuit één enkel dashboard voor efficiënt toezicht en controle van uw netwerkinfrastructuur. Automatische software-updates houden uw systeem up-to-date met de nieuwste verbeteringen en beveiligingspatches. Door gebruik te maken van onze op API's gebaseerde architectuur kunt u naadloze integratie en schaalbaarheid realiseren, zodat u een netwerk kunt opbouwen dat zich gemakkelijk aanpast aan uw zakelijke behoeften.


Access Assurance

Kenmerken en voordelen

Access Assurance biedt een uitgebreid en geïntegreerd perspectief van de client-connectiviteitsreis, wat zorgt voor moeiteloze detectie van problemen en root-cause-analyse. De Juniper Mist-cloud legt alle client-gebeurtenissen vast, inclusief verbinding en authenticatiesuccessen en -mislukkingen, waardoor dagelijkse werkzaamheden worden gestroomlijnd en connectiviteitsproblemen van eindgebruikers snel worden opgespoord.

Access Assurance maakt gebruik van X.509-certificaatattributen voor identiteitsvaststelling en verrijkt deze met gegevens voor inbraakdetectie en -preventie, waaronder groepslidmaatschap, gebruikersaccountstatus, naleving van mobiel apparaatbeheer (MDM), clientlijsten en gebruikerslocatie. Deze combinatie zorgt voor zeer gedetailleerde en nauwkeurige identiteitsvaststelling.

Access Assurance maakt gebruik van gebruikers- en apparaatidentiteit om het netwerk te instrueren gebruikers specifieke rollen toe te wijzen en ze in te delen in netwerksegmenten met behulp van VLAN of Group-Based Policy (GBP)-technologie. Vervolgens dwingt de service netwerkbeleidsregels uit die uniek zijn voor elk segment, waardoor een veilige en op maat gemaakte toegangscontrole wordt gegarandeerd.

Access Assurance biedt organisaties betrouwbare en lage latentie netwerktoegangscontrole, of het nu gaat om een enkele locatie of een implementatie met meerdere sites. Juniper zorgt voor optimale responstijden door cloud-instances van Access Assurance in verschillende regionale locaties te implementeren, waardoor authenticatieverkeer wordt geleid naar de dichtstbijzijnde instance.

Door gebruik te maken van het cloud-native en uitgebreide netwerkbeheerplatform van Juniper Mist, elimineert Access Assurance de infrastructuureisen van alternatieve netwerktoegangsoplossingen van andere leveranciers. Dit zorgt voor uniforme clientervaringen, ongeacht hun locatie

De op microservices gebaseerde cloudarchitectuur van Juniper Mist optimaliseert Access Assurance voortdurend met geavanceerde technologieën. Regelmatige tweewekelijkse updates, inclusief nieuwe functies en beveiligingspatches, worden naadloos geïntegreerd zonder onderbrekingen of uitvaltijden van de service.

Access Assurance vergemakkelijkt authenticatiediensten door naadloze integratie met verschillende externe directorydiensten, waaronder Google Workspace, Microsoft Azure Active Directory, Okta Workforce Identity en meer. Daarnaast integreert het moeiteloos externe Public Key Infrastructure (PKI) en Mobile Device Management (MDM)-platforms voor een uitgebreide authenticatieoplossing.

Het Juniper Mist-platform biedt volledige programmeerbaarheid via open API's, waardoor naadloze integratie mogelijk is met externe Security Information and Event Management (SIEM), IT Service Management en andere platforms. Dit zorgt voor eenvoudige configuratie en toewijzing van beleidsregels en biedt een veelzijdige en aanpasbare oplossing voor verbeterde netwerkbeveiliging.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates