Placeholder for F5 Networks Partner/ ResellerF5 Networks Partner/ Reseller
Platinum Partner

Security | Enterprise oplossingen

Een uitgebreide, op risico's gebaseerde aanpak voor de verdediging van jouw toepassingen en gegevens die ze gebruiken.

Placeholder for Thibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplashThibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplash

Je kunt niet beveiligen wat je niet kunt zien

Bescherm de data gateway - en je organisatie

Applicaties zijn de motor van bedrijven van elke omvang, van startende ondernemingen tot Fortune 500-bedrijven. Je bedrijf wordt erdoor bestuurd, je klanten maken er gebruik van en je werknemers kunnen niet zonder. Maar hoe cruciaal applicaties ook zijn, ze vormen ook een risico voor uw bedrijf. Toepassingen en hun gegevens zijn een centraal punt voor de aanvallen van vandaag.

Vandaag de dag zijn er miljarden webtoepassingen. Al deze toepassingen zijn vectoren van kwetsbaarheid en de bescherming van toepassingen wordt gehinderd door complexiteit. Met de alomtegenwoordigheid van internet, mobiele apparaten en de groei van het Internet of Things (IoT) nemen de problemen alleen maar toe.

F5 security

Oplossingen

Onze F5 Networks-experts staan voor je klaar

Nomios België is een bekroonde Gold Partner van F5 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door F5 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios België bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw F5 Networks-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates