Placeholder for F5 Networks Partner/ ResellerF5 Networks Partner/ Reseller
Platinum Partner

F5 Shape Security

Brede app-beveiliging op één platform, waarbij AI/ML wordt ingezet om mobiele apps in realtime te beschermen.

Placeholder for Thibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplashThibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplash

Hoe Shape oplossingen fraude voorkomt en je ertegen beschermt

Deze verschuiving wordt gedreven door aantrekkelijke economische factoren voor de aanvallers. Een explosie van beschikbare gestolen referenties en andere PII, nieuwe geavanceerde toolkits voor aanvallers en wereldwijd te huren goedkope botnets hebben er allemaal toe bijgedragen dat grootschalige, geautomatiseerde aanvallen op web- en mobiele apps zeer goedkoop, snel en eenvoudig te lanceren en potentieel zeer lucratief zijn.

Als gevolg hiervan kan tot 90% of meer van het online en mobiele verkeer van een onderneming in feite bestaan uit automatisering en niet uit echte mensen, veelal met de bedoeling om te stelen en fraude te plegen.

Shape maakt gebruik van AI en ML om aanvallers te verslaan en fraude te voorkomen

Shape beschermt web- en mobiele toepassingen en API-eindpunten tegen deze geraffineerde automatiseringsaanvallen die anders tot grootschalige fraude zouden leiden.

Voor websites en mobiele toepassingen lijken aanvallers vrijwel identiek aan echte gebruikers door hun apparaten te kapen, menselijk gedrag te simuleren en gebruik te maken van gestolen identiteiten. Aanvallers ontwikkelen hun tools en methoden snel, waardoor het voor apps of zelfs mensen alleen bijna onmogelijk wordt om het verschil te zien tussen echt en nep.

Shape oplossingen maken gebruik van kunstmatige intelligentie en machinaal leren, naast andere technologieën, om nauwkeurig in real-time te bepalen of een verzoek om toepassing afkomstig is van een frauduleuze bron, en zo ja, deze effectief te beperken. Zodra nieuwe tegenmaatregelen worden ingezet, zal 5%-10% van de aanvallers meestal proberen om een nieuwe aanval op te zetten. Shape oplossingen passen zich aan en blijven volledig doeltreffend, zelfs als aanvallers zich ontwikkelen.

F5 Networks

Producten

Vier oplossingen die gebruik maken van Shape's AI systeem.

Shape Recognize

Shape Recognize herkent terugkerende, bekende gebruikers van je website en vermindert de authenticatie frictie voor deze gebruikers.

F5 Device ID+

F5 Device ID+ is snel en eenvoudig, met vooraf gebouwde integraties.

Shape AI Fraud Engine

Een nieuwe en krachtige oplossing om online fraude op te sporen en te bestrijden.

Shape Enterprise Defense

Uitgebreide implementatie op maat en bescherming tegen web- en mobiele fraude.
F5 Networks

Waarom kiezen bedrijven voor Shape?

De grootste merken ter wereld kiezen voor Shape om hen te helpen criminelen te stoppen, fraude terug te dringen en gebruikerservaringen te verbeteren. Shape biedt gemoedsrust door:

icon Ongeëvenaarde nauwkeurigheid
Ongeëvenaarde nauwkeurigheid
Door middel van gepatenteerde telemetrie en signaalverzameling en geavanceerde AI en ML, detecteren en beperken Shape oplossingen nauwkeurig frauduleus en ongewenst verkeer in real-time.
icon Geen gebruikerswrijving
Geen gebruikerswrijving
Met Shape-oplossingen kunnen legitieme menselijke gebruikers verdergaan zonder extra wrijving in te voeren: geen CAPTCHA, geen multi-factorauthenticatie (MFA).
icon Netwerk leverage
Netwerk leverage
Elke 24 uur blokkeert Shape meer dan twee miljard frauduleuze inlogpogingen en andere transacties, terwijl het ervoor zorgt dat meer dan 200 miljoen legitieme menselijke transacties veilig worden bewaard.
icon Omnichannel bescherming
Omnichannel bescherming
Shape oplossingen kunnen worden ingezet om web- en mobiele applicaties te beschermen, evenals HTTP API's. De mobiele SDK van het bedrijf wordt wereldwijd op meer dan 200 miljoen iOS- en Android-apparaten gebruikt.
icon Geavanceerde verdediging
Geavanceerde verdediging
Shape werkt samen met ondernemingen om de criminelen 10 stappen of meer voor te blijven met het meest complete portfolio van verdedigingsoplossingen in de branche. Geavanceerde oplossingen omvatten verdediging tegen agressieve aggregators, handmatige fraude en gecompromitteerde gebruikersgegevens.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates