McAfee benoemd tot leider in Forrester WAVE Cloud Workload Security-rapport

1 min. leestijd
McAfee

Share

McAfee is door onafhankelijk onderzoeksbureau Forrester benoemd tot leider in zijn eerste WAVE-rapport over Cloud Workload Security (CWS).

Belangrijke onderscheidende factoren en McAfee Cloud Workload Security

De Forrester Wave beoordeelt en rangschikt producten in de categorie CWS aan de hand van 30 vooraf gedefinieerde criteria. Het rapport biedt veiligheidsleiders evaluaties van de 13 providers die er het meest toe doen en hoe ze zich opstapelen.

Forrester heeft een gedetailleerde technische evaluatie van elk product uitgevoerd, evenals een analyse van de marktaanwezigheid en de strategie van elke aanbieder. In de bevindingen zegt Forrester dat steun voor containerisatie en OS-niveau bescherming belangrijke onderscheidende factoren zijn. Forrester zegt ook het volgende: "Leveranciers die cloud- en on-premise-gebaseerde CWS-oplossingen kunnen leveren, positioneren zich om met succes uitgebreide cloudwerkbescherming en houdingsbeheer aan hun klanten te leveren".

In dit eerste CWS Wave-rapport, geschreven door Forrester Vice President, hoofdanalist Andras Cser met Merritt Maxim, Matthew Flug en Peggy Dostie, is McAfee aangewezen als leider. McAfee Cloud Workload Security (CWS) en MVISION Cloud Security hebben ertoe bijgedragen dat McAfee de hoogst mogelijke score heeft behaald in de categorieën van:

Huidig aanbod:

 • Bescherming van de werkbelasting op het niveau van het besturingssysteem
 • Gebruikers en rollen
 • Connectiviteit en controle op API-niveau voor IaaS en PaaS
 • Hypervisorische bescherming

Strategie

 • Gecentraliseerde kaderplannen voor agenten
 • API-controle voor IaaS- en PaaS-plannen
 • Plannen voor de bescherming van de hypervisor
 • Bedreigingsdetectie en auditplannen
 • Diensten en partners
 • Verkoop personeel
 • Ondersteunend personeel
 • Prijsstelling en flexibiliteit

McAfee scoort 5 op 5 in het criterium dreigingsdetectie en auditplannen

McAfee werd erkend voor zijn dekking van gast OS en API-platforms, voor McAfee ePolicy Orchestrator, die uitgebreide en gecentraliseerde controle van CWS-beleid biedt, evenals voor uitgebreide geheugenintegriteitsmonitoring, DLP-scans voor gevoelige informatie voor AWS S3-emmers en Azure blobs, evenals automatische waarschuwing voor kwetsbaarheden op basis van vingerafdrukken van goede containerafbeeldingen. McAfee was de enige leverancier die een 5 op 5 scoorde in het criterium van Dreigingsdetectie en Auditing plannen.

Evaluatie samenvatting

De Forrester Wave™-evaluatie belicht leiders, sterk presterende spelers, kanshebbers en uitdagingen. Het is een beoordeling van de topverkopers in de markt en vertegenwoordigt niet het hele leverancierslandschap. Vanuit een leveranciersperspectief is de hoeveelheid tijd en middelen die Forrester besteedt aan het evalueren van leveranciers aanzienlijk. Het proces is ontworpen om de marketing hype te doorbreken en elke leveranciersclaim te valideren op vrijwel dezelfde manier waarop een grote onderneming oplossingen zou kunnen evalueren. In sommige opzichten is de evaluatie van Forrester zelfs strenger dan het typische IT-aanbestedingsproces.

McAfee CWS stelt gebruikers in staat om snel en eenvoudig beveiligingsbeheer te ontdekken, te visualiseren, te beschermen en te vereenvoudigen in alle IT (fysieke, virtuele en publieke, private en hybride cloudomgevingen).

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates