Placeholder for Mc AfeeMc Afee
Platinum Partner

McAfee Cloud Workload Security

Beveilig je hybride infrastructuur workloads. Veiliger. Sneller. Eenvoudiger.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Naarmate datacenters van bedrijven evolueren, worden elke dag meer workloads gemigreerd naar cloudomgevingen. De meeste organisaties hebben een hybride omgeving met een mix van on-premises en cloud workloads, inclusief containers, die voortdurend in beweging zijn. Dit introduceert een beveiligingsuitdaging, aangezien cloudomgevingen (private en public) nieuwe benaderingen en tools voor bescherming vereisen. Organisaties hebben behoefte aan centrale zichtbaarheid van alle cloud-workloads met volledige verdediging tegen het risico van misconfiguratie, malware en datalekken.

Beveiliging van werklast van on-prem naar cloud

Automatiseer detectie en uitrol

Automatiseringssjablonen en continue detectie van workloads voor day-1 bescherming en een gecentraliseerd overzicht van instances voor alle accounts.

Netwerkbedreigingen visualiseren en controleren

Cloud-gebaseerde netwerkvisualisatie, risicowaarschuwing op basis van prioriteit en microsegmentatie voor bewustzijn en controle om zowel laterale aanvallen in het datacenter als externe bedreigingen te voorkomen.

Workloads verdedigen tegen geavanceerde aanvallen

Geïntegreerde beschermingsmaatregelen voor workloads die machine learning, applicatiebeperking, voor virtuele machines geoptimaliseerde anti-malware, whitelisting, bestandsintegriteitsbewaking en microsegmentatie omvatten.

Ontdekken en verdedigen

CWS automatiseert de ontdekking en verdediging van elastische workloads om blinde vlekken te elimineren, geavanceerde bescherming tegen bedreigingen te bieden en het beheer te vereenvoudigen.

Vereenvoudig cloudbeveiligingsbeheer

Een single-pane console consolideert beleid en beheer voor fysieke, virtuele en multi-cloudomgevingen.

Verminder complexiteit

Vereenvoudig de beveiliging met gecentraliseerd beheer, geautomatiseerde workloads, quarantaine met één klik en de mogelijkheid om vanuit de oplossing corrigerende maatregelen te treffen.

McAfee Cloud Workload Security

Producteigenschappen

icon Cloud en DevOps integratie
Cloud en DevOps integratie
Directe integratie met AWS-, Microsoft Azure- en VMware-omgevingen biedt overzicht en automatisering van de implementatie via Chef, Puppet en shellscripts.
icon Geoptimaliseerd voor virtual workloads
Geoptimaliseerd voor virtual workloads
Maak gebruik van geavanceerde hostgebaseerde verdediging van werklasten die speciaal is geoptimaliseerd voor virtuele instances om resource storms te voorkomen die de onderliggende infrastructuur kunnen belasten.
icon Multi-layer bescherming
Multi-layer bescherming
Bescherm IaaS-omgevingen tegen geavanceerde malware en indringers met eenvoudige multi-layer bescherming.
icon Cloud-gebaseerd netwerkbeheer
Cloud-gebaseerd netwerkbeheer
Met meer bewustzijn van en controle over je cloudworkloads voorkomt je zowel laterale aanvallen in het datacenter als bedreigingen van buitenaf.
icon Directe integratie met cloudproviders
Directe integratie met cloudproviders
Directe integratie met cloudproviders zoals Amazon Web Services. AWS Guard Duty-alerts integreren met McAfee ePO en geven netwerkverbindingen, poortprobes en DNS-verzoeken voor EC2-instanties weer.
McAfee Cloud Workload Security

Belangrijkste voordelen

McAfee® Cloud Workload Security automatiseert de ontdekking en verdediging van elastische workloads en containers om blinde vlekken te elimineren, geavanceerde bescherming tegen bedreigingen te bieden en multi-cloudbeheer te vereenvoudigen.

Continue zichtbaarheid van elastic workload instances voorkomt operationele "blinde vlekken" en automatiseert de voorheen bewerkelijke beleidsimplementaties.

Gecentraliseerd beheer en geautomatiseerde workloads verminderen de complexiteit van hybride en multi-cloud omgevingen drastisch.

Visualiseer en ontdek netwerkbedreigingen zonder een agent te installeren.

Door virtuele machines geoptimaliseerde verdedigingsmechanismen tegen bedreigingen bieden meerlaagse beschermingsmaatregelen.

Integratie met automatiseringstools zoals Chef en Puppet past beveiliging toe op public en private cloudworkloads op het moment van implementatie.

Profiteer van eenvoudige multi-layer bescherming tegen geavanceerde malware en inbraak.

Ontdek en monitor Docker-containers, en beveilig ze met micro-segmentatie.

Beveilig je werkomgeving door direct vanuit de oplossing corrigerende maatregelen te nemen.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates