Placeholder for Ivanti Partner / ResellerIvanti Partner / Reseller
Certified Partner

Ivanti Zero Trust

Zero Trust Security voor de Everywhere Workplace.

Placeholder for Eberhard grossgasteiger Vd Yo R4v E7s unsplashEberhard grossgasteiger Vd Yo R4v E7s unsplash

De everywhere workplace is een feit. Nu is het tijd om het te beschermen.

Overal vandaan werken betekent dat werknemers altijd en overal toegang moeten hebben tot bedrijfsapps en -gegevens vanaf elk apparaat. Dit is een nieuw niveau van vrijheid - en een nieuw niveau van kwetsbaarheid. Navigeer door dit nieuwe landschap met beveiliging die speciaal gebouwd is voor de Everywhere Workplace. Profiteer overal van edge-to-edge beveiliging voor elk toestel, elke gebruiker, elke toepassing en elk netwerk.

Waarom je nu Zero Trust nodig hebt. Zero vertrouwen. Zero compromissen.

Nu bedreigingen in volume en geavanceerdheid toenemen, is zero trust de juiste oplossing voor de Everywhere Workplace. Door voortdurend houding en naleving te verifiëren en toegang met de minste rechten te verlenen, kun je het aanvalsoppervlak van je organisatie verkleinen en de kans op gegevensinbreuken verminderen. Bovendien beperkt Zero Trust bedreigingen terwijl het gebruikers een consistente en productievere beveiligingservaring biedt, ongeacht waar ze zijn.

Maak Zero Trust eigen.

Je hebt al een bestaande IT-voorraad, beveiligingsbeleid, netwerk infrastructuur, eisen aan naleving en gebruikersbehoefte. Elk van deze elementen is uniek voor jouw organisatie - en jouw 'Zero Trust' traject zal ook uniek zijn. Zero Trust is geen uniforme aanpak, en kan aangepast worden aan je huidige status, strategie en doelstellingen.

Ivanti

Waarom Zero Trust

Effectieve beveiliging begint bij een van deze fundamentele zero trust pijlers.

icon Gebruikers verifiëren
Gebruikers verifiëren
Zelfs met de beste bedoelingen blijven gebruikers de zwakste schakel, en komen phishing aanvallen meer dan ooit voor. Beveilig je gebruikers met krachtige authenticatie-oplossingen zoals multifactor authenticatie, veilige wachtwoordloze toegang, biometrie, en beheer van toegangsrechten.
icon Apparaten beheren
Apparaten beheren
Ransomware-aanvallen nemen toe. Om kwaadwillenden buiten te houden en tegelijk de gebruikerservaring te behouden, is het van cruciaal belang te zorgen voor continu kwetsbaarheidsbeheer, intelligent patch management, detectie en remediëring van mobiele bedreigingen.
icon Werkzaamheden en applicaties beveiligen
Werkzaamheden en applicaties beveiligen
Bij zero trust netwerktoegang draait het om context. Organisaties moeten verder gaan dan de traditionele VPN's en micro-segment netwerken ontwerpen die intelligente toegangscontrole beslissingen kunnen nemen op basis van gebruikersattributen, toestelgedrag en toepassingstype.
icon Je netwerk beschermen
Je netwerk beschermen
Bij zero trust netwerktoegang draait het om context. Organisaties moeten verder gaan dan de traditionele VPN's en micro-segment netwerken ontwerpen die intelligente toegangscontrole beslissingen kunnen nemen op basis van gebruikersattributen, toestelgedrag en toepassingstype.
icon Je gegevens verdedigen
Je gegevens verdedigen
We weten hoe moeilijk het is om op schaal gegevens in kaart te brengen, te classificeren, en verlies te voorkomen in de moderne werkomgeving. Toch is gegevenshygiëne van cruciaal belang voor continuïteit, naleving en privacy.
icon Aanhoudende zichtbaarheid en automatisering voor schaalbaarheid
Aanhoudende zichtbaarheid en automatisering voor schaalbaarheid
Je kunt niet beveiligen wat je niet kunt zien. Blijf op de hoogte met robuuste rapportage over je gehele IT infrastructuur en geautomatiseerde reactie op bedreigingen. Dit is de enige manier om je IT-teams schaalbaar te maken om de uitdagingen voor het beveiligen van de Everywhere Workplace aan te kunnen.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates