Placeholder for Ivanti Partner / ResellerIvanti Partner / Reseller
Certified Partner

Ivanti

In de Everywhere Workplace gebruiken werknemers talloze apparaten om toegang te krijgen tot IT-netwerken, applicaties en gegevens om productief te blijven terwijl ze overal vandaan werken. Ivanti maakt de Everywhere Workplace mogelijk.

Placeholder for Eberhard grossgasteiger Vd Yo R4v E7s unsplashEberhard grossgasteiger Vd Yo R4v E7s unsplash

De veilige basis van de everywhere workplace

Ivanti vindt, herstelt en beschermt elk apparaat, overal en automatisch. Of jouw team nu verderop in de gang zit of verspreid over de hele wereld: Ivanti maakt het gemakkelijk en veilig voor hen om te doen waar ze het beste in zijn.

Ivanti

Security oplossingen

Onze Ivanti experts staan voor je klaar

Nomios is een bekroonde partner van Ivanti met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Ivanti zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Ivanti-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates