Placeholder for Infoblox Partner/ ResellerInfoblox Partner/ Reseller
Authorised Partner

DNS, DHCP en IPAM

Eenvoudig diverse DDI-uitdagingen beheren met één enkel platform.

Placeholder for Roundabout road carsRoundabout road cars

Verhoog de IT-efficiëntie met centraal beheerde, geïntegreerde DDI

Netwerklandschappen evolueren snel, gedreven door trends in beveiliging, virtualisatie, cloud, SDN, IPv6-acceptatie en Internet of Things (IoT). Deze eisen vereisen geavanceerde oplossingen voor het beheer van DNS, DHCP en IP-adresbeheer, kritieke netwerkdiensten die samen bekend staan als DDI.

Infoblox DDI is onze toonaangevende, geïntegreerde en centraal beheerde aanpak voor het leveren van enterprise-grade DDI. Het maakt gebruik van onze gepatenteerde Infoblox GridTM-technologie om te zorgen voor hoge beschikbaarheid van DNS-, DHCP- en IPAM-services in je gedistribueerde netwerk. Infoblox DDI maakt het gemakkelijker voor je om je huidige en evoluerende behoeften te ondersteunen, terwijl tegelijkertijd de hoogste normen voor beveiliging, uptime van services en operationele efficiëntie worden bereikt.

Met behulp van Infoblox DDI kunnen je IT-teams:

  • Consolideer DNS, DHCP, IP-adresbeheer en andere kernnetwerkservices in één platform, beheerd vanuit een gemeenschappelijke console.
  • Centraal DDI-functies orkestreren over diverse infrastructuur met geïntegreerde mogelijkheden voor hybride en openbare cloud en virtuele en private cloud-omgevingen.
  • Toegang tot uitgebreide, geïntegreerde rapportage- en analysemogelijkheden voor capaciteitsplanning, activabeheer, compliancecontrole en auditing.
  • Verhoog de IT-efficiëntie en automatisering door naadloos te integreren met andere IT-systemen via RESTful API's, in combinatie met het Infoblox Grid.

Infoblox DDI-componenten Infoblox DNS

Jouw netwerk is in grote mate slechts zo veerkrachtig als uw DNS, omdat dit systeem zo'n centrale rol speelt bij het verbinden van de apparaten en toepassingen in uw bedrijf. Met Infoblox DNS kunt u alle aspecten van DNS centraal beheren en automatiseren met behulp van een speciaal gebouwd platform om de hoge beschikbaarheid, efficiëntie, beveiliging en reactietijden van toepassingen te bereiken die u nodig hebt om te gedijen in een digitaal verbonden wereld.

Placeholder for Infoblox dnsInfoblox dns

Infoblox IPAM en DHCP

De toename van het aantal mobiele apparaten en de komst van IPv6 zetten jouw organisatie onder toenemende druk om grote aantallen IP-adressen effectief beschikbaar te stellen en te beheren, terwijl je efficiënter toezicht houdt op DHCP-activiteiten. Met het geïntegreerde Infoblox-platform kun je jouw meest uitdagende IPAM- en DHCP-eisen met gemak aan.

Placeholder for Infoblox ipam dhcpInfoblox ipam dhcp
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates