Placeholder for Infoblox Partner/ ResellerInfoblox Partner/ Reseller
Authorised Partner

Infoblox

Infoblox next level networking brengt beveiliging, betrouwbaarheid en automatisering op het volgende niveau voor cloud- en hybride veilige DNS-, DHCP- en IPAM-oplossingen (DDI).

Placeholder for Roundabout road carsRoundabout road cars

Intelligentie, inzichten en automatisering voor het oplossen van je grootste netwerkuitdagingen

Het netwerk is het verbindende element van elke moderne IT-infrastructuur. Het is kritiek voor het succes van elke organisatie en tegelijkertijd kwetsbaarder dan ooit. DDI-services (DNS, DHCP en IP-adresbeheer) zijn missiekritiek, maar het beheren en beveiligen ervan wordt steeds moeilijker door de toenemende omvang en complexiteit van netwerken. Infoblox vereenvoudigt het beheer van het netwerk en gebruikt de waardevolle data afkomstig van netwerkservices en threat intelligence voor het leveren van bruikbare informatie.

Infoblox levert bruikbare netwerkinformatie aan bedrijven, overheden en serviceproviders over de hele wereld. Het bedrijf is marktleider op het gebied van DNS, DHCP en IP-adresbeheer. Het voorziet duizenden organisaties van controle over en beveiliging van hun netwerk vanaf de basis. Daarmee verhogen die organisaties hun efficiëntie en zichtbaarheid, verbeteren ze de klantenservice en leven ze de voorschriften van de wet na.

Dankzij Infoblox kunnen bedrijven zich beschermen tegen de enorme hoeveelheid malware en cyberaanvallen die zijn gericht tegen netwerken. Daarnaast kunnen ze complexiteit verminderen met centraal beheer voor traditionele datacenters en private en publieke cloudomgevingen, en een centraal handhavingspunt opzetten voor beveiligings- en nalevingsbeleid. Dankzij bruikbare inzichten en informatie worden hun netwerken betrouwbaarder, efficiënter en effectiever.

Infoblox

Oplossingen

Waarom Infoblox?

De uitdagingen van dynamische netwerken vragen om een nieuwe aanpak

De netwerkwereld verandert razendsnel met trends op het gebied van beveiliging, virtualisatie en de cloud, en de opkomst van IPv6 en het Internet of Things (IoT). Conventionele oplossingen voor netwerkbeheer vereisen veel handmatig werk en zijn versnipperd en kwetsbaar. Ze kunnen de exponentiële groei van het aantal apparaten, de hoeveelheid IP-verkeer en het aantal geavanceerde bedreigingen niet langer bijbenen.

Infoblox geeft je de controle over dit veranderende landschap op een absoluut unieke manier en zorgen dat je deze netwerkuitdagingen het hoofd kunt bieden, zowel nu als in de toekomst.

Het eerste Actionable Network Intelligence Platform

Infoblox is sinds 1999 marktleider op het gebied van basisnetwerkservices zoals DNS, DHCP en IP-adresbeheer, samen bekend als DDI.

Infoblox heeft gebruikgemaakt van hun uitgebreide ervaring met DDI-technologie om het eerste Actionable Network Intelligence Platform te creëren. Dit platform biedt meer dan DDI en laat je profiteren van de enorme datastromen in je netwerk. Met behulp van de daarvan afgeleide inzichten kun je verbeteringen aanbrengen in alle aspecten van netwerkbeheer, beveiliging, flexibiliteit en kostenbeheersing.

Onze Infoblox-experts staan voor je klaar

Nomios België is een bekroonde partner van Infoblox met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Infoblox zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios België bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Infoblox-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates