Placeholder for F5 Networks Partner/ ResellerF5 Networks Partner/ Reseller
Platinum Partner

VIPRION chassis en blades

De controller voor on-demand applicatielevering

Placeholder for Thibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplashThibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplash

Met het VIPRION-platform kun je dynamisch schalen en aanpassen. Voeg blades toe zonder verstoring van apps of gebruikers. Dus meer capaciteit, zonder extra apparaten. Kies uit behuizingen en blades die tegemoetkomen aan de uiteenlopende behoeften van bedrijven en serviceproviders.

Doordat de infrastructuur van je bedrijf groeit, wordt de druk op het netwerk groter. Dit is het gevolg van het toenemend aantal gebruikers en consolidatie in het datacenter, cloudmigraties en steeds uitgebreidere applicaties. Het opschalen van je Application Delivery Network (ADN) om aan deze behoeften te voldoen leidt tot meer complexiteit en operationele kosten. En die hinderen je vermogen om snel in te springen op nieuwe kansen en eisen.

Elk F5® VIPRION®-platform is een afzonderlijke ADC met krachtige modulaire blades, die je kunt toevoegen of verwijderen zonder de werkzaamheden van je gebruikers of de applicaties te onderbreken. In plaats van dat je meer apparatuur installeert en applicaties segmenteert, voeg je eenvoudig meer capaciteit toe aan je aanwezige infrastructuur wanneer dat nodig is. Dankzij VIPRION beschik je over de schaalbaarheid die je nodig hebt voor een duurzame groeistrategie voor je ADN.

Placeholder for Viprion overview dsViprion overview ds

Meer intelligentie in plaats van meer operationele kosten

Wanneer je infrastructuur groeit en je meer capaciteit nodig hebt voor de verwerking in layer 4 en layer 7, SSL, compressie enzovoort, hoef je alleen maar een blade toe te voegen in de VIPRION-behuizing. Die start vervolgens automatisch met het verwerken van het dataverkeer. Dus ongeacht of je een, vier of acht blades gebruikt, blijft VIPRION slechts één apparaat met vaste beheerkosten.

Vereenvoudig je netwerk

VIPRION kan je helpen met het vereenvoudigen van je netwerk. Doordat je minder servers nodig hebt en meer apparaten samenvoegt, bespaar je op de kosten voor beheer, maar ook op die voor energie, ruimte en koeling in het datacenter. Door de enorme hoge prestaties en geweldige schaalbaarheid van VIPRION kun je het aantal Application Delivery Controllers verminderen en toch de meest veeleisende applicaties leveren.

VIPRION 4800

De 4800 is geschikt voor de grootste serviceproviders, ondernemingen en online bedrijven ter wereld en biedt ongeëvenaarde consolidatie van ADC-services met maximaal 48 vCMP-instances. Je kunt tot acht B4450-blades toevoegen voor maximale doorvoer, L7 RPS, SSL-prestaties en compressie, zonder enige onderbreking. De 4800 is volledig intern ontworpen en biedt een uitmuntende gebruikerservaring, optimale prestaties en schaalbaarheid en carrier-grade betrouwbaarheid. Daarnaast is deze behuizing ook bijzonder energie-efficiënt met 80 PLUS Gold Certified-voedingen die zorgen voor lagere koelings- en energiekosten.

VIPRION 4480

De voor NEBS gecertificeerde 4480 is volledig gericht op carrier-grade betrouwbaarheid. De 4480 beschikt over de unieke 40 GbE- en 100 GbE-poorten (QSFP28), multi-tenant virtualisatie en de mogelijkheid om tot vier B4450-blades toe te voegen aan de behuizing. Hiermee kunnen je Application Delivery Network en je beveiliging meegroeien met je bedrijf.

VIPRION 4450-blade

De VIPRION 4450-blade is volledig compliant met NEBS en biedt twee 100 GbE-poorten en zes 40 GbE-poorten, waarmee de efficiëntie, doorvoer en prestaties aanzienlijk worden vergroot. Dit is de eerste ADC met 100 GbE-poorten in een QSFP28-formaat, en is daarmee het kleinste en energiezuinigste van alle apparatuur met dergelijke poorten. Een VIPRION 4800-behuizing die is gevuld met VIPRION 4450-blades kan meer dan 1 miljard gelijktijdige verbindingen en ruim 1 Tbps aan DDoS-bescherming aan. In de VIPRION 4480- of 4800-behuizing levert de 4450-blade aanzienlijke verbeteringen voor SLL, ECC (Elliptical Curve Cryptography) en PFS (Perfect Forward Secrecy). Bovendien zorgt de geavanceerde zoekfunctionaliteit voor FPGA's, geheugen en hardware op de VIPRION 4450 voor een efficiënte afhandeling van de vraag naar software-defined networking, dankzij offloading en het optimaliseren en aanpassen van het processorgebruik.
*Compatibel met de VIPRION 4800 en VIPRION 4480

VIPRION 2400

De 2400-behuizing is een echt betalen-naar-gebruik model. De 2400 biedt ruimte aan vier B2250-blades voor goede L7-, SSL- en compressieprestaties zonder onderbrekingen. Deze high-density, multi-tenant virtualisatieoplossing biedt optimale flexibiliteit en efficiëntie. Daarmee kun je het aantal ADC-instances dynamisch opschalen zodra je bedrijf daar behoefte aan heeft. De 2400 gebruikt 80 PLUS Gold Certified-voedingen die zorgen voor lagere koelings- en energiekosten.

VIPRION 2200

De 2200 is een ADC-behuizing van 2U hoog die perfecte on-demand prestaties biedt. De behuizing is geschikt voor twee 2250-blades en biedt efficiënte consolidatie van applicatieservices en het dynamisch schalen van resources, zonder onderbreking van de activiteiten.

VIPRION 2250-blade

De VIPRION 2250-blade is voorzien van vier 40 GbE-poorten en ondersteunt 48 miljoen gelijktijdige verbindingen en 80 Gbps aan L4-doorvoer. Deze blade is bedoeld voor de VIPRION 2400- of 2200-behuizing en levert een aanzienlijke verbetering van de prestaties van SSL en geavanceerde FGPA's, processors en geheugen. De blade is dan ook ideaal voor bedrijfsdatacenters, private clouds en software-defined networking. De 2250-blade bevat hoogwaardige SSD-opslag (Solid State Drive) voor betere schijfprestaties en optimale betrouwbaarheid. Voor workloads op layer 4, zoals CGNAT en verkeersmanagement, kunnen gebruikers een geoptimaliseerd prestatieprofiel selecteren, waarmee de doorvoer ongeveer wordt verdubbeld naar 155 Gbps.
*Compatibel met de VIPRION 2400 en VIPRION 2200

Artikelen

Meer updates