Placeholder for F5 Networks Partner/ ResellerF5 Networks Partner/ Reseller
Platinum Partner

F5 BIG-IP Standard Serie platformen

De hardware die je nodig hebt – alleen van F5.

Placeholder for Thibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplashThibault mokuenko r Ux URL3l Kq Y unsplash

Consolideer, distribueer en schaal de levering van applicatieservices binnen en buiten het datacenter met de reeks hardwareproducten van BIG-IP. Hier vind je opties als basis-, mid-range én hoge performance die zijn ontwikkeld voor een uiteenlopende reeks technische vereisten.

BIG-IP 12000 Series

De high-performance BIG-IP 12250v biedt grote ondernemingen en serviceproviders de SSL prijs/performance ondersteuning voor het versleutelen van al het applicatieverkeer. En met ondersteuning voor maximaal 24 virtuele ADC instances in multi-tenant omgevingen maakt de BIG-IP 12250v consolidatie mogelijk van de applicatieservices van F5, inclusief het verkeer van databeheer, intelligente DNS en DDoS-bescherming.

BIG-IP 10000 Series

De krachtige BIG-IP 10000 reeks stelt grote ondernemingen en serviceproviders in staat om extreem grote verkeersstromen te ondersteunen en geavanceerde DNS, optimalisering en beveiligingsfuncties te integreren, terwijl tegelijk de IT-infrastructuur wordt geconsolideerd. De BIG-IP 10350v-F is compliant met FIPS 140-2 level 2/3 en biedt met zijn FIPS-compliante level 3-hardware beveiligingsmodule (HSM) veilige schaalmogelijkheden die niet haalbaar zijn met uitsluitend softwarematige oplossingen. Dit vereenvoudigt het beheer van certificaten en verlaagt compliantiekosten.

BIG-IP 7000 Series

De mid-range BIG-IP 7000 reeks kenmerkt indrukwekkende performance en biedt een geïntegreerd platform voor de levering en beveiliging van applicaties, zelfs voor de meest veeleisende applicaties.

BIG-IP 5000 Series

De mid-range BIG-IP 5000 reeks voegt levering van applicaties samen in een kosteneffectief 1U-platform.

BIG-IP 4000 Series

Het ADC platform uit de mid-range BIG-IP 4000 reeks levert een bijdrage aan het voldoen aan stijgende performance- en schaalbaarheidseisen.

BIG-IP 2000 Series

De BIG-IP 2000 reeks vormt het instapniveau en biedt een krachtig ADC platform voor organisaties die hun netwerken willen uitbreiden met geïntegreerde levering van applicaties, met opties voor geavanceerde beveiliging.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates