Nomios Group groeit in Zuid-Europa met overname toonaangevende Italiaanse cybersecurity expert Aditinet Lees artikel

Premier Partner
logo Cisco Meraki

Cisco Meraki

Laat je bedrijf groeien met cloud-beheerde IT-oplossingen die onbeperkte mogelijkheden bieden.

Cisco Meraki, marktleider in cloudbeheerde IT, creëert de eenvoudigste, krachtigste oplossingen waarmee iedereen, van kleine bedrijven tot wereldwijde ondernemingen, tijd en geld kan besparen. Meraki werd opgericht in 2006 en is ontstaan uit een verlangen om een inflexibel en complex geworden ​​industrie, met als gevolg dat velen achterbleven. Meraki-technologie, beheerd vanuit een intuïtieve, functierijke interface, stelt organisaties in staat om snel digitale initiatieven uit te rollen en echte bedrijfswaarde te leveren.

Met een schat aan netwerkgegevens en inzichten helpt Meraki dingen gedaan te krijgen, zodat er efficiënter gewerkt kan worden. Hun huidige portfolio, uitbreidbaar met open API's, omvat draadloze, mobiele gateways, switching, beveiliging, SD-WAN, intelligente netwerkinzichten, endpoint beheer en slimme camera's. Vandaag de dag heeft Meraki wereldwijd meer dan twee miljoen actieve netwerken en meer dan 5,7 miljoen apparaten.

Meraki Wireless

Hoog rendement draadloos

Cisco Meraki-toegangspunten zijn opgebouwd uit de allerbeste componenten en zorgvuldig geoptimaliseerd voor een naadloze gebruikerservaring. Het resultaat: snellere verbindingen, grotere gebruikerscapaciteit, meer dekking en minder ondersteuningsoproepen.

Gebouwd voor prestaties

Enterprise-class Wi-Fi 6 (802.11ax) toegangspunten hebben krachtige radio's en verbeterde ontvangstgevoeligheid. Technologieën zoals OFDMA, MIMO en geïntegreerde beamforming maximaliseren de capaciteit zonder concessies te doen aan het bereik.

  • Tot 8 zend- en 8 ontvangantennes voor verbeterde prestaties en betere dekking
  • Multi-gigabit Ethernet voor maximaal 5 Gbps via een bestaande kabel
  • Aangepast RF-ontwerp ondersteunt omgevingen met een hoge klantdichtheid

Toegewijde beveiligingsradio

Naast de krachtige 2,4 GHz en 5 GHz client-service radio's, bevatten de meeste Meraki AP's ook een speciale beveiligingsradio die

  • Scant en beschermt continu tegen beveiligingsrisico's
  • Detecteert de RF-omgeving en past zich aan aan interferentie
  • Configureert automatisch RF-instellingen om de prestaties te maximaliseren
Placeholder for Engineeroover shoulder laptopEngineeroover shoulder laptop

Ongeëvenaarde zichtbaarheid

Meraki-toegangspunten bieden diepgaand netwerkinzicht waardoor slimmer netwerkbeheer mogelijk is.
Het Cisco Meraki-dashboard geeft inzicht in de netwerkgebruikers, hun apparaten en hun applicaties. Gewapend met uitgebreide analyses kunnen beheerders snel toegangsbeheer en toepassingsbeleid opstellen, waardoor zowel de eindgebruikerservaring als de netwerkbeveiliging worden geoptimaliseerd.

Het hele netwerk onder een enkel glas

Krachtig en intuïtief beheer van meerdere sites via de cloud, terwijl de kosten en complexiteit van traditionele on-site draadloze controllers worden geëlimineerd. De enige end-to-end-oplossing in de branche die WAN, LAN, draadloos LAN en beheer van mobiele apparaten verenigt onder één glas.

Cisco

Waarom kies je voor Meraki?

icon Geavanceerde beveiliging
Geavanceerde beveiliging
Met een steeds meer verspreid personeelsbestand is beveiliging belangrijker dan ooit. Met ons intuïtieve dashboard kan je op afstand de volledige controle nemen over elk incident, van waarschuwing tot oplossing. Bovendien beschermen onze beveiligingsoplossingen tegen geavanceerde bedreigingen en zijn ze eenvoudig te implementeren in elke laag van uw netwerk.
icon Next-generation Wi-Fi
Next-generation Wi-Fi
Snelheid, betrouwbaarheid en prestaties zijn van cruciaal belang voor alle gebruikers, waar en wanneer ze ook online zijn. Onze Wi-Fi-oplossingen op ondernemingsniveau geven de kracht om verbazingwekkende digitale ervaringen te creëren door snellere, krachtigere verbindingen te bieden, zelfs in veeleisende binnen- of buitenomgevingen.
icon De nieuwe digital workplace
De nieuwe digital workplace
Bedrijven ondergaan een revolutionaire transformatie. Door de digitale werkplek uit te breiden naar thuiskantoren, kan je de ervaring en beveiliging van de werknemers, de productiviteit verhogen en IT-investeringen optimaal benutten.
icon 100% remote management
100% remote management
Monitor all devices 24×7, receive real-time alerts, and take advantage of remote troubleshooting all in one place. The Meraki dashboard provides an intuitive, cloud-based interface to manage your entire network.

Maak verbindingOnze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of black woman curly hairPortrait of black woman curly hair

Meer updates