Placeholder for Cisco Partner/ ResellerCisco Partner/ Reseller
Premier Partner

Cisco Managed Services

Nomios Managed Services verbetert digitale excellentie voor Cisco door middel van strategische oplossingen, optimalisatie van cloudresources, vereenvoudiging van IT en het waarborgen van efficiëntie met robuuste ondersteuning en beveiliging.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Beheerde services door Nomios

In een snel veranderend digitaal landschap moeten bedrijven complexe IT-uitdagingen aanpakken terwijl ze streven naar flexibiliteit, beveiliging en efficiëntie. Bij Nomios begrijpen we deze eisen en zijn we uw vertrouwde partner in het behalen van succes. Onze beheerde services bieden de strategische oplossingen die u nodig heeft om uit te blinken in de huidige cloudgerichte wereld.

Het oplossen van IT-complexiteiten

Digitale transformatie: Nomios versnelt uw digitale transformatiereis door geavanceerde datacenteroplossingen te bieden. Onze experts werken samen met u om uw infrastructuur te moderniseren en ervoor te zorgen dat uw organisatie goed is voorbereid op toekomstige uitdagingen en kansen.

Cloudoptimalisatie: Werk samen met de Cisco-experts van Nomios om workloads te optimaliseren over diverse cloudomgevingen terwijl u de beveiliging van het netwerkverkeer verbetert. Wij zorgen ervoor dat uw cloudstrategie zowel efficiënt als veilig is.

Vereenvoudigd IT-landschap: Profiteer van de expertise van Nomios om uw IT-consumptiemodel flexibel, veilig en strategisch te evolueren. Wij vereenvoudigen de complexiteit van uw IT-omgeving, zodat u zich kunt richten op de kernactiviteiten.

Efficiënt beheer van middelen

Vertrouw op Nomios: Ons team houdt voortdurend de nieuwste technologische trends van Cisco in de gaten, zodat uw organisatie voorop blijft lopen. Wij helpen u bij het uitbesteden van minder strategische taken en het stroomlijnen van complexiteit, zodat uw middelen efficiënt en effectief worden ingezet.

Cisco managed services

Oplossingen

Beheerde services-oplossingen om succes te stimuleren

Nomios beheerde services bieden een uitgebreide reeks oplossingen, waaronder modernisering van netwerken, vereenvoudiging van beheer, optimalisatie van communicatietools en facilitering van naadloze integratie van hybride cloud, om het succes van uw organisatie te stimuleren.

Moderniseer uw netwerk in multi-cloudomgevingen en schaal veilig naar nieuwe locaties. Nomios zorgt ervoor dat uw netwerk zowel flexibel als veilig is, zodat u de vrijheid heeft om uw bereik uit te breiden.

Vereenvoudig netwerkbeheer, verkrijg beter inzicht en verbeter de beveiliging. Nomios geeft u de tools om uw netwerk eenvoudig te beheren, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is.

Implementeer cloudoplossingen snel, met minder risico en lagere kosten, door gebruik te maken van datacenteroplossingen. Nomios helpt u bij het naadloos integreren van hybride cloudoplossingen in uw IT-omgeving.

Placeholder for Cybersecurity engineer datacenterCybersecurity engineer datacenter

Aanvullende aanbiedingen

Cisco full-stack-observatie: Maak de overstap naar volledige zichtbaarheid om applicatiemonitoring te verbeteren, middelen te optimaliseren en applicatiebeveiliging te versterken. Nomios biedt uitgebreide observatieoplossingen om uw applicaties soepel te laten draaien.

Private 5G: Vereenvoudig 5G- en IoT-operaties met een breed bereik, lage latentie en hoge bandbreedte om uw bedrijfsprocessen te transformeren. Nomios zorgt ervoor dat aan uw connectiviteitsbehoeften wordt voldaan met geavanceerde private 5G-oplossingen.

Soevereine cloud: Maak moderne ervaringen en beveiliging mogelijk met een op de publieke cloud lijkende ervaring die wordt beheerd om te voldoen aan de behoeften

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates