NGFW Palo Alto Networks

5 dingen die je moet weten over Palo Alto's PA-400 Series

Anand Oswald
Placeholder for Male6Male6

Anand Oswald , Palo Alto Networks

3 min. leestijd
Placeholder for Engineers in office laughingEngineers in office laughing
Palo Alto Networks

Share

Palo Alto introduceerde onlangs een complete Zero Trust Network Security met verschillende innovaties die de eerste zijn in de markt die een oplossing biedt waarin elke gebruiker overal veilig kan werken zonder beperkingen. Nu bedrijven hun activiteiten over meerdere locaties verspreiden, is het belangrijk om te kijken hoe innovaties organisaties met meerdere locaties zoals banken, ziekenhuizen, retailers en zelfs managed security service providers (MSSP) kunnen helpen.

Grote ondernemingen met meerdere filialen staan op elke locatie bloot aan geavanceerde aanvallen; waardevolle klantgegevens en financiële transacties zijn belangrijke doelwitten voor aanvallers. Aanvallers zien kleinere locaties vaak als achterdeurtjes naar de grotere ondernemingen, en het is belangrijk dat elke locatie van een filiaal wordt beveiligd met hetzelfde niveau van bedrijfsbeveiliging als het hoofdkantoor en de datacenters van de onderneming. Het vinden van de beste beveiliging in kleinere uitvoeringen was een moeilijke opgave - tot nu.

De nieuwe PA-400 Series Next-Generation Firewalls (NGFW's) zijn ideaal voor organisaties die op zoek zijn naar de laagste total cost of ownership (TCO), maar wel de best mogelijke cyberbeveiliging willen. Ze bieden dezelfde beveiliging die hun grotere appliances bieden, maar dan in een kleine desktop-uitvoering. Dit stelt organisaties in staat om Zero Trust Network Security uit te breiden naar hun meest afgelegen locaties en kleinste filialen met een compact formaat dat eenvoudig is in te zetten.

Placeholder for PA 400 seriesPA 400 series

Dit zijn vijf belangrijke dingen die je moet weten over de nieuwe PA-400 serie

Ongekende prestaties

De PA-400 serie levert ongekende prestaties, waardoor naadloze ondersteuning van on-device decryptie mogelijk is. Nu 90% van het bedrijfsverkeer versleuteld is, hebben op internet aangesloten bedrijfsfilialen Next-Generation Firewalls nodig die krachtig genoeg zijn om versleuteld verkeer te zien en te beveiligen.

Gebouwd voor ondernemingen met meerdere locaties

Vanaf de start gebouwd met een industrieel ontwerp dat rekening houdt bedrijven met meerdere en kleinere locaties. Dit omvat:

  • Koeling zonder ventilator - Dit maakt het stil (geweldig voor klantgerichte filialen) en veerkrachtig (vermindert de noodzaak voor onderhoud van afgelegen filialen). Omdat er geen bewegende onderdelen zijn, vermindert een ventilatorloos ontwerp de kans op storingen aanzienlijk.
  • Dubbele (redundante) voedingen - De drie topmodellen ondersteunen allemaal dubbele (redundante) voedingen, zodat de voeding niet langer een single point of failure is.
  • Meerdere montagemogelijkheden - Desktops, muurbevestigingen en rackmontages maken het mogelijk dat de PA-400 serie aan de behoeften van verschillende klanten en branchescenario's voldoet.

Eén NGFW-platform

De PA-400 serie maakt beveiligingsconsolidatie op vestigingslocaties mogelijk. Zonder de juiste configuratie worstelen ondernemingen met verschillende sets beveiligingstools en proberen ze deze met elkaar te laten samenwerken. Met al onze Cloud-Delivered Security Services beschikbaar op de PA-400 Series, kunnen klanten al hun beveiligingsbehoeften (Threat Prevention, WildFire Malware Prevention, IoT Security, DNS Security, Data Loss Prevention, Advanced URL Filtering, plus inline SaaS Security) op de filialen samenvoegen in één enkel firewallplatform.

Nieuwste PAN-OS

De PA-400 Series ondersteunt ons nieuwste firewall-besturingssysteem PAN-OS 10.1. Dit betekent dat je alle functies krijgt die tot PAN-OS 10.1 werden gelanceerd, waaronder Credential Phishing Prevention en Policy Optimizer, samen met de nieuwe Cloud Identity Engine-functie.

Geen compromissen meer

De PA-400 serie maakt een einde aan de noodzaak om beveiliging en kosten op vestigingslocaties tegen elkaar af te wegen. Het is de nieuwste in Palo Alto's line-up van moderne krachtige Next-Generation Firewalls die ondernemingen beschermen tegen zowel bekende als onbekende bedreigingen. En nu is het beschikbaar tegen zeer concurrerende prijzen, speciaal gebouwd voor de gedistribueerde bedrijfsfilialen, evenals voor kleine en middelgrote bedrijven.

PA-400 Series modellen

De PA-400 Serie is verkrijgbaar in vier modellen: PA-460, PA-450, PA-440 en PA-410. Deze vier modellen bieden flexibiliteit voor een reeks prestatie-eisen. Elk model ondersteunt Zero Touch Provisioning met gecentraliseerd beheer vanuit Panorama. Dit vereenvoudigt het beheer, de zichtbaarheid en de beveiliging voor gedistribueerde filialen aanzienlijk en maakt een uniforme configuratie van het beleid voor duizenden filialen mogelijk.

Palo Alto Networks & Infradata samenwerking

Infradata is een partner van Palo Alto Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Palo Alto Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Palo Alto Networks-oplossing.

Als je meer wilt weten over de PA-400 Series of onze samenwerking met Palo Alto, bel ons dan of laat een bericht achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nu bellen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates