Placeholder for Palo Alto NetworksPalo Alto Networks
NextWave Diamond Partner

Palo Alto Firewalls

Blijf toekomstige bedreigingen vandaag voor met 's werelds eerste ML-aangedreven NGFW.

Placeholder for Palo Alto Networks Partner ResellerPalo Alto Networks Partner Reseller

De nieuwe manier van high-performance beveiliging

Fundamentele verschuivingen in toepassingsgebruik, gebruikersgedrag en complexe, ingewikkelde netwerkinfrastructuur creëren een dreigingslandschap dat zwakke punten blootlegt in traditionele netwerkbeveiliging. Je gebruikers willen toegang hebben tot een toenemend aantal toepassingen, die werken op een breed scala aan apparaattypen, vaak met weinig aandacht voor de bedrijfs- of beveiligingsrisico's. Ondertussen vragen datacenter uitbreidingen, netwerksegmentatie, virtualisatie en toenemende mobiliteit je om opnieuw na te denken over hoe je de toegang tot toepassingen en gegevens mogelijk maakt en tegelijkertijd jouw netwerk beschermt tegen een nieuwe geavanceerdere bedreigingen en aanvallen die traditionele beveiligingsmechanismen ontwijken.

De nieuwe versie van de besturingssoftware achter Next Generation Firewalls (NGFW), PAN-OS 11.0 Nova, maakt de integratie mogelijk van belangrijke bedrijfsbeheerelementen, gebruikers, applicaties en gegevens, als integrale onderdelen van het netwerkbeveiligingsbeleid.

Palo Alto Networks

Firewall series

Placeholder for PA 5440PA 5440

Palo Alto Firewalls

PA-5440 Series

Een tien keer betere prestatie

Een next-generation firewall ontworpen voor grote datacenters waar de Zero Trust architectuur de behoefte aan volledige inhoudsinspectie op Layer 7 bepaalt.

Placeholder for Pa 7000 seriesPa 7000 series

Palo Alto Firewalls

PA-7000 Series

Bescherm je datacenter op topsnelheid

Kracht, intelligentie, eenvoud en veelzijdigheid voor bedrijven en serviceproviders

Placeholder for Pa 5450Pa 5450

Palo Alto Firewalls

PA-5450 Series

Beveiliging voor elke krachtige toepassing

Een schaalbaar modulair ontwerp dat hogere prestaties mogelijk maakt als de bedrijfsbehoeften groeien

Placeholder for Pa 5200 seriesPa 5200 series

Palo Alto Firewalls

PA-5200 Series

Succesvolle aanvallen voorkomen en bedrijfsgroei stimuleren

Compromisloze beveiliging en krachtige veelzijdigheid voor datacenters en serviceproviders.

Placeholder for Pa 3200 seriesPa 3200 series

Palo Alto Firewalls

PA-3200 Series

Multi-gig-doorvoer met extreme veelzijdigheid

Voorspelbare prestaties en brede dreigingsdekking aan de internet edge.

Placeholder for PA 1420PA 1420

Palo Alto Firewalls

PA-1400 series: PA-1420 en PA-1410

Next-generation beveiligingsfuncties: Power Over Ethernet (PoE) mogelijkheid, stroomredundantie en multi-Gig poorten.

De nieuwe NGFW PA-1400 serie biedt tot 5 keer de prestaties en 7 keer de sessiecapaciteit ten opzichte van de vorige generatie om grote filialen te beschermen.

Placeholder for Pa 800 seriesPa 800 series

Palo Alto Firewalls

PA-800 Series

Beveiliging en connectiviteit voor elk filiaal

Solide beveiliging voor filialen en middelgrote bedrijven.

Placeholder for PA 445PA 445

Palo Alto Firewalls

PA-400 Series: PA-445 en PA-415

De flexibiliteit van glasvezel en Power over Ethernet (PoE) poorten

Meer agile bescherming voor gedecentraliseerde en kleine tot middelgrote bedrijven in combinatie met hoge betrouwbaarheid en herstelvermogen.

Placeholder for Pa 400 series smallPa 400 series small

Palo Alto Firewalls

PA-400 Series

Beveilig alle locaties

Proactieve preventie van bedreigingen voor je bedrijf, met vereenvoudigde beveiliging voor duizenden filialen.

Placeholder for Pa 220Pa 220

Palo Alto Firewalls

PA-220

Compacte, krachtige bescherming

Zichtbaarheid, controle en kracht om netwerkbedreigingen te voorkomen in klein formaat.

Placeholder for Pa 220 RPa 220 R

Palo Alto Firewalls

PA-220R

Bedreigingen in zware omgevingen voorkomen

Netwerkbeveiliging in een robuuste vorm voor zware omgevingen.

Next-generation security platform

Normaal gesproken had je twee basiskeuzes: blokkeer alles in het belang van netwerkbeveiliging of schakel alles in het belang van jouw bedrijf in. Deze keuzes lieten weinig ruimte voor een compromis. Het next-generation beveiligingsplatform van Palo Alto Networks® bied je een manier om de applicaties die je gebruikers nodig hebben veilig in te schakelen ​​en beveiligingsbedreigingen te voorkomen.

De next-generation firewalls van Palo Alto vormen de kern van het Next-Generation Security Platform, die vanaf de grond af ontworpen is om de meest geavanceerde bedreigingen aan te pakken inclusief opkomende bedreigingen zoals zero day malware.

Panos 11.0 Nova volgt een meer proactieve benadering van cybersecurity, inclusief de nieuwe in de cloud geleverde Advanced WildFire®-beveiligingsdienst en Advanced Threat Prevention (ATP)-dienst die ongekende bescherming bieden tegen zero-day bedreigingen. PAN-OS 11.0 houdt 26% meer zero-day aanvallen tegen dan traditionele sandboxing oplossingen. Het detecteert ook 60% meer injectieaanvallen.

De next-generation-firewall inspecteert al het verkeer, inclusief toepassingen, bedreigingen en inhoud, en verbindt het met de gebruiker, ongeacht de locatie of het apparaattype. De applicatie, inhoud en gebruiker worden een integraal onderdeel van jouw bedrijfsbeveiligingsbeleid. Het resultaat is de mogelijkheid om beveiliging af te stemmen op de belangrijkste bedrijfsactiviteiten. Met het next-generation security platform verlaag je de responstijden op incidenten, ontdek je onbekende bedreigingen en stroomlijn je de implementatie van beveiligingsnetwerken.

  • Applicaties, gebruikers en inhoud veilig inschakelen door alle verkeer te classificeren, de zakelijke use case te bepalen en beleid toe te wijzen om toegang tot relevante applicaties toe te staan ​​en te beveiligen, inclusief software-as-a-service (SaaS) -toepassingen.
  • Voorkom bedreigingen door ongewenste toepassingen te elimineren om je bedreigingsvoetafdruk te verkleinen en doelgericht het beveiligingsbeleid toe te passen op bekend misbruik, virussen, spyware, botnets en onbekende malware (APT's) te blokkeren.
  • Bescherm uw datacenters door de validatie van applicaties, isolatie van gegevens, controle over frauduleuze applicaties en high-speed threat prevention.
  • Veilige publieke en private cloud omgevingen met verhoogde zichtbaarheid en controle; Implementeer, handhaaf en onderhoud beveiligingsbeleid in hetzelfde tempo als jouw virtuele machines.
  • Omarm veilig mobiele computers door het Next-Generation-beveiligingsplatform uit te breiden naar gebruikers en apparaten, ongeacht waar ze zich bevinden.
  • Profiteer van Machine Learning om de meest sluipende bedreigingen tegen te houden. De firewalls van Palo Alto van de volgende generatie bevatten inline inspectiemodellen via Machine Learning, waarbij wordt afgestapt van de gestructureerde gegevensanalyse van machine learning en dichter bij menselijke analysemethoden wordt gekomen.
Placeholder for Palo alto networks pa seriesPalo alto networks pa series

Zero Day-bedreigingen stoppen

Traditionele netwerkbeveiliging bezwijkt onder het gewicht van opkomende bedreigingen en de complexiteit van nieuwe IT-omgevingen: sluipende malware, invoering van publieke en hybride clouds en de wildgroei aan IoT-apparaten.

Palo Alto Networks zet de netwerkbeveiliging op zijn kop met bekroonde beveiligingsoplossingen, waaronder 's werelds eerste op bedreigingen anticiperende, ML-gestuurde firewall van de volgende generatie: intelligente, proactieve, cloudgebaseerde netwerkbeveiliging.

Zichtbaarheid en controle

De next-generation firewall classificeert al het verkeer, inclusief gecodeerd verkeer, op basis van applicatie, applicatie-functie, gebruiker en inhoud. Je kunt een uitgebreid, nauwkeurig beveiligingsbeleid opstellen, waardoor toepassingen veilig kunnen worden gebruikt. Hierdoor kunnen alleen geautoriseerde gebruikers goedgekeurde applicaties uitvoeren, waardoor de kans op cybercrime in de hele organisatie sterk wordt beperkt.

De next-generation firewalls van Palo Alto Networks zijn ontworpen om applicaties veilig te kunnen gebruiken en moderne bedreigingen te voorkomen. Onze aanpak identificeert al het netwerkverkeer op basis van applicaties, gebruikers, content en apparaten, en laat je jouw bedrijfsbeleid aanpassen in de vorm van gemakkelijk te begrijpen beveiligingsregels.

Flexibele implementatieopties en native integratie met ons next-generation platform breiden de beleidshandhaving en cyberbeveiliging uit naar overal waar jouw gebruikers en hun gegevens zich bevinden: in uw netwerk, op jouw endpoints en in de cloud.

Placeholder for Palo Alto Networks PAN OS 11 0Palo Alto Networks PAN OS 11 0

Superieure architectuur, superieure voordelen

Volledige zichtbaarheid en nauwkeurige controle: de next-generation firewalls bieden volledig inzicht in al het netwerkverkeer op basis van applicaties, gebruikers, inhoud en apparaten.

Geautomatiseerde beveiliging: innovatieve functies verminderen handmatige taken en verbeteren jouw beveiliging, bijvoorbeeld door bescherming tegen voorheen onbekende bedreigingen in bijna realtime te verspreiden, een reeks gerelateerde dreigingen aan elkaar te koppelen om een ​​waarschijnlijke aanval op uw netwerk aan te geven en dynamische adresgroepen in beveiligingsregels om te voorkomen dat server-IP-adressen regelmatig worden bijgewerkt.

Bescherming voor je gebruikers en gegevens overal: de next-generation firewalls zijn geïntegreerd met ons beveiligingsplatform, dat geavanceerde en onbekende dreigingen voorkomt, ongeacht waar de gebruikers en gegevens zich bevinden in jouw netwerk, op jouw endpoints en in de cloud.

Experts in Palo Alto Networks

Nomios België is er trots op door Palo Alto Networks te zijn benoemd en geselecteerd tot Partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Palo Alto producten. Door de investering in personeel met ervaring met Palo Alto-producten ben je voor een Palo Alto-oplossing bij Nomios België aan het juiste adres. Vereenvoudig jouw firewall implementatie met de ondersteuning van Nomios experts.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates