Juniper Networks Award

Juniper Networks Elevate Awards 2020

1 min. leestijd
Juniper Networks

Share

De Juniper Networks Elevate Awards 2020 zijn uitgereikt. Wij feliciteren alle winnaars met het winnen van deze award en ook de genomineerden met hun eervolle vermelding. Alleen échte netwerkvernieuwers maken kans op deze award. Onze klant Post Luxembourg heeft gewonnen in de categorie 'Zakelijke vernieuwing' en VolkerWessels heeft een eervolle vermelding behaalt in de categorie 'AI innovatie'. We willen hun in het bijzonder feliciteren.

Wat zijn de Elevate Awards?

De Elevate Awards zijn bedoeld voor netwerkvernieuwers van over de hele wereld die de technologie en oplossingen van Juniper gebruiken om buitengewone resultaten te leveren voor hun bedrijven, klanten en de wereld. De award is er voor verschillende categorieën: AI innovatie, datacenter van de toekomst, service excellence, service provider transformatie, lean IT machine, zakelijke vernieuwing, customer first en maatschappelijke impact.

Post Luxembourg - Zakelijke vernieuwing

Deze grote telecom provider gebruikt QFX-switches en MX-routers om het gebruik van diensten te automatiseren, nieuwe clouddiensten met ingebouwde beveiliging te leveren en zich voor te bereiden op toekomstige innovatie en groei. In dit grote project hebben wij geholpen in de zoektocht naar de best passende oplossing en samen met Post Lux vonden we dat het Contrail Enterprise Multicloud platform met Juniper Insights aan alle criteria voldeed en in lijn was met de visie van POST Luxembourg op intent-driven netwerkautomatisering. Het sterke partnerschap tussen Infradata en leverancier Juniper heeft geresulteerd in een flexibele telco cloud voor POST Luxembourg die schaalbaar is bij het leveren van diensten aan zijn klanten.

VolkerWessels Telecom - AI Innovatie

Het doel van VolkerWessles Telecom was het creëren een volledig managed service om networking te vereenvoudigen voor smart buildings en telecom providers. Hiervoor zijn verschillende technologie oplossingen gebruikt van Juniper, onder andere Mist Wired assurance, Mist Edge en Mist Cloud Services. Met deze oplossingen hebben ze bereikt dat zakelijk connectiviteitsoplossingen aan klanten in de telecomsector, de vastgoedsector en andere sectoren kunnen leveren. Hiermee hebben ze ook een tijdperk van smart buildings ter ondersteuning van een veiliger en duurzaam leven ingeluid. Ook kunnen ze nu snelle implementatie en probleemdetectie doen van wired en wireless network operations. VolkerWessels Telecom heeft een partnerschap met Infradata gesloten om ervoor te zorgen dat dit project een succes werd

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates