Fortinet wint de SE Labs Best Network Security Appliance Award

1 min. leestijd
Fortinet

Share

Fortinet is bekroond met de Best Network Security Appliance award van SE Labs - een van de meest gerespecteerde laboratoria in de testgemeenschap. SE Labs test al drie jaar lang FortiGate producten en heeft naast deze onderscheiding voor het derde jaar op rij een AAA-rating toegekend aan de FortiGate-oplossing.

Flexibiliteit en prestaties maken Fortinet FortiGate een 'topoplossing'.

De prijzen worden uitgereikt na voortdurende grondige tests, waaronder openbare tests, privé-evaluaties met behulp van publiek beschikbare en zeer gerichte aanvallen die de volledige aanvalsketen beslaan. Daarnaast is er ook feedback opgenomen van zakelijke klanten die SE Labs gebruiken om te helpen bij de keuze van beveiligingsproducten en -diensten.

"Voor ons jaarlijkse rapport over Network Security Appliance voeren we honderden tests uit, variërend van basis- tot zeer geavanceerde tests, variërend van publiek beschikbare malware tot aangepaste "bestandsloze" aanvallen en macro- en geheugeninjectie-aanvallen. De Fortinet FortiGate toonde niet alleen een sterke effectiviteit aan tegen deze uitdagende set van bedreigingen met perfecte nauwkeurigheid, waardoor het onze felbegeerde AAA-rating verdiende, maar ook zijn prestaties en flexibiliteit maakten het dit jaar tot de beste oplossing onder onze testkandidaten. Simon Edwards, CEO van SE Labs, is een van de grootste leveranciers van SE-systemen.

FortiGate Next-Generation Firewalls (NGFWs)

FortiGate Next-Generation Firewalls (NGFW's) zijn ontworpen om de complexiteit van de beveiliging te vereenvoudigen en tegelijkertijd een diepgaand inzicht te bieden in toepassingen, gebruikers en netwerken. Het marktleidende prijs-prestatievoordeel is deels te danken aan het gebruik van gepatenteerde, speciaal gebouwde veiligheidsverwerkingseenheden (SPU's) die de snelste verwerking van kritieke beveiligingsfuncties tegen lage kosten bieden. Wegens het ontwerp, laat FortiGate NGFWs plaatsingsflexibiliteit toe die aan de specifieke veiligheidsbehoeften van een onderneming kan worden aangepast, of het runnen van één of meerdere veiligheidseigenschappen zoals SSL/TLS-inspectie, IPS, en antivirus individueel of gelijktijdig met minimale prestatiesvermindering.

FortiGate maakt ook gebruik van de geavanceerde informatiediensten over bedreigingen van FortiGuard Labs om de beste beveiliging en hoogwaardige bescherming tegen bedreigingen te bieden (bijv. inbraakpreventie, webfiltering, anti-malware, applicatiebeheer) voor bekende aanvallen, terwijl onbekende aanvallen worden gedetecteerd en voorkomen door Fortinet on-premise en cloud-gebaseerde oplossingen voor geavanceerde bescherming tegen bedreigingen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates