Arbor Networks introduceert Peakflow SP 5.0

1 min. leestijd
Arbor Networks

Share

Arbor Networks, fabrikant van secure service control oplossingen voor (internationale) service provider netwerken heeft vandaag de verkrijgbaarheid van versie 5.0 van de Peakflow SP aangekondigd.

Peakflow SP van Arbor Networks biedt inzicht in het verkeer van en naar IP-adressen, met als gevolg een unieke combinatie van verregaande inzichtelijkheid in netwerk-, applicatie- en routingverkeer en real-time detectie, bestrijding en uitgebreide rapportage van abnormaliteiten in het netwerk. Dit allemaal vanuit één volledig geïntegreerd platform. Hierdoor kunnen bedrijven de nadelige gevolgen van veiligheidsbedreigingen, zoals DDoS-aanvallen, botnets en wormen, en netwerkproblemen zoals verkeers- en routinginstabiliteit, tot een minimum beperken.

De nieuwe Peakflow SP 5500 verdubbeld de performance en schaalbaarheid van de vorige Peakflow-versie. Peakflow SP is nu uitgerust met ATLAS vingerafdrukcreatie, alarmering en mitigatie. Het inzicht in de beveiliging en performance van de belangrijke applicaties is verbeterd en rapportagemogelijkheden voor service providers om traffic analyses te maken zijn uitgebreider. Doordat de nieuwste release service inzicht, monitoring en bescherming van het netwerk vergroot worden service providers in staat gesteld om beveiligings-, performance- en groeimonitoring toe te passen en DNS-servers te beschermen. De nieuwe Peakflow SP is een robuust platform dat qua netwerkbescherming, operationele kosten en inkomstengeneratie een goede return on investment geeft.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates