Placeholder for Arbor networks Partner/ ResellerArbor networks Partner/ Reseller
Advantage Partner

Arbor Networks

The leading edge of network security and management.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Arbor Networks is nu onderdeel van Netscout.

Bewezen zichtbaarheid van het netwerk en bescherming tegen DDoS en geavanceerde bedreigingen voor bedrijven en klanten van cloud- en serviceproviders.

Arbor beweegt zich op vele gebieden, van internetbreed onderzoek tot productinnovatie en thought leadership. Dat maakt ze koploper op het gebied van netwerkbeveiliging en -beheer voor moderne netwerkoperators.

Waarom Arbor Networks

Arbor Networks is marktleider op het gebied van oplossingen voor veilig servicebeheer in wereldwijde netwerken. Onder de klanten van Arbor bevinden zich 70% van alle ISP's ter wereld en veel grote ondernemingen. Het bedrijf biedt ongeëvenaarde zichtbaarheid van het hele netwerk met netwerkbeveiliging, beheer van dataverkeer, netwerkmonitoring, bandbreedtebeheer en optimalisatie van breedbandservices. Klanten van Arbor kunnen zo een gedifferentieerd pakket aan services implementeren die inkomsten genereren en de winstgevendheid vergroten. De oplossingen van Arbor zijn gebaseerd op een veilige architectuur voor servicebeheer. Daarmee worden de kosten van moderne netwerken verlaagd en de opbrengst gemaximaliseerd.

Bescherming tegen DDoS

Het uitgebreidste portfolio met producten en managed services ter bescherming tegen DDoS biedt geweldige schaalbaarheid en niet eerder vertoonde flexibiliteit op het gebied van implementatiemogelijkheden en kosten. Daarmee wordt tegemoetgekomen aan de behoeften van elk bedrijf – van de grootste ISP's ter wereld tot kleine en middelgrote opkomende bedrijven.

Geavanceerde bedreigingen

Krachtige beveiligingsanalyses, historische en actuele informatie over dataverkeer en datavisualisaties voorzien grote hoeveelheden data van een duidelijke beveiligingscontext. Het resultaat is de optimale detectie van bedreigingen en efficiënte afhandeling van incidenten. Je kunt gevaarlijke geavanceerde aanvallen snel detecteren en je verdedigen tot op een zeer gedetailleerd niveau.

Global Traffic Intelligence

ATLAS is een samenwerkingsverband van meer dan 400 ISP's die samen 140 Tbps aan data transporteren, ongeveer een derde van al het internetverkeer. Arbor gebruikt de inzichten die dit oplevert om informatie te leveren over en bescherming te bieden tegen DDoS, malware en botnets die een bedreiging vormen voor zakelijke netwerken.

Zichtbaarheid van het netwerk

De informatie over het wereldwijde dataverkeer wordt gecombineerd met Netflow en Packet Capture-technologie, zodat klanten kunnen zien en begrijpen wat er in hun netwerk gebeurt, ongeacht de omvang daarvan. Verbeter de prestaties en beveiliging van het netwerk door snelle detectie van problemen, afwijkend verkeer, kwaadwillende insiders en onbevoegd gebruik.

Onze Arbor Networks-experts staan voor je klaar

Nomios België is een bekroonde partner van Arbor Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Arbor Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios België bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Arbor Networks-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates