Placeholder for Huawei Enterprise Partner/ ResellerHuawei Enterprise Partner/ Reseller
Gold Partner

Huawei Enterprise

Huawei Enterprise biedt een breed scala aan innovatieve ICT-infrastructuuroplossingen voor zakelijke klanten wereldwijd

Placeholder for Facade modern buildingFacade modern building

De weg naar digitale transformatie

Huawei is een toonaangevende en wereldwijd actieve technology solutions provider. Gedreven door toewijding, voortdurende innovatie en open samenwerking, biedt Huawei een competitieve ICT-portfolio van end-to-end solutions voor telecombedrijven, enterprise networks, devices en cloudtechnologiën en services. De ICT-oplossingen, producten en services van Huawei worden gebruikt in meer dan 170 landen en regio’s en het bedrijf bedient daarmee meer dan een derde van de wereldbevolking.

Waarom kiezen voor Huawei Enterprise?

Gedreven door voortdurende technologische innovatie, versterkt Huawei de kracht van cloud computing, Software-Defined Networking (SDN), Big Data en the Internet of Things (IoT) om zo een open, flexibel, veerkrachtig en veilig platform te bouwen en te zorgen voor een win-win ecosysteem waarin alle spelers succesvol zijn. Huawei Enterprise BG volgt de Business-Driven ICT Infrastructure (BDII) program of action en implementeer gezamenlijke innovaties bij klanten en partners. Huawei ondersteunt bedrijven in alle sectoren, zoals banken, verzekeringsbedrijven, energie en transport zodat ze agile en slagvaardig kunnen opereren.

Onze Huawei Enterprise-experts staan voor je klaar

Nomios België is een bekroonde partner van Huawei Enterprise met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Huawei Enterprise zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios België bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Huawei Enterprise-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates