Multi-vendor support services

Uitgebreide en op samenwerking gerichtte multi-vendor support om je te helpen het beheer van jouw heterogene digitale infrastructuur te vereenvoudigen.

Placeholder for Barcelona streets from aboveBarcelona streets from above

De snel veranderende uitdagingen van het ondersteunen van multi-vendor netwerken en omgevingen worden exponentieel moeilijker naarmate een organisatie nieuwe technologie aan haar IT-infrastructuur toevoegt, nieuwe ondersteuningsovereenkomsten sluit, serviceniveaus bijwerkt of garanties bijwerkt - met elke leverancier.

Onze multi-vendor support services kunnen je niet alleen helpen om kosten te besparen en de productiviteit van jouw IT-organisatie te verhogen, maar ook om de druk te verlichten op resources die al te veel dagelijkse administratieve taken moeten uitvoeren.

Het consolideren van meerdere supportcontracten in één overeenkomst kan klanten 10% - 15% van het onderhoudsbudget besparen. - Gartner onderzoek, 24 juli 2009, ID# G00169678

Vereenvoudigde ondersteuning kan je geld, moeite en tijd besparen

Het idee van vereenvoudigde netwerkondersteuning houdt niet op bij de toestellen of zelfs de diensten. Als IT-manager wil je ook dat beheergemak als het gaat om jouw onderhoud. Met onze multi-vendor support services kunnen we jouw contracten voor ondersteuningsdiensten consolideren, de ondersteuning voor jouw gemengde omgeving vereenvoudigen en je uiteindelijk geld, moeite en tijd besparen.

  • Diensten verbeteren. Je kan profiteren van het bekroonde supportniveau op alle assets in jouw multivendor-omgeving, waaronder Juniper Networks, F5 Networks, Palo Alto Networks, Cisco, Fortinet en nog veel meer.
  • Vereenvoudig IT. Consolideer jouw hardwareondersteuning onder één servicecontract en weet wie je elke keer moet contacteren - één zorg minder.
  • Verbeter de efficiëntie. Stroomlijn processen voor het beheer van garantievernieuwingen bij meerdere hardwareleveranciers.
  • Kostenbesparingen. Voorkom onnodige bedrijfskosten door efficiënt beheer van aflopende garanties en ondersteuning van hardware na drie jaar.

Placeholder for Cybersecurity engineer expert desktop officeCybersecurity engineer expert desktop office
Kenmerken en voordelen

Optimaliseer IT-onderhoud en support voor jouw hybride omgeving

24x7x365 technisch support

4 uur, volgende werkdag, of andere SLA's voor zowel onderdelen als arbeid

Samenwerking hardware en software support

Case en escalatie management

Hardware break/fix

Support services

Krijg vandaag nog betere support voor jouw organisatie

Breid je IT-team uit met onze support services, zodat je problemen kan aanpakken voordat ze jouw organisatie beïnvloeden.

Placeholder for Portrait of male grey hear wearing poloPortrait of male grey hear wearing polo
Artikelen

Laatste nieuws en blog