UTM

Unified Threat Management

Volledig geïntegreerde cyberbeveiligingsoplossingen voor je organisatie.


Placeholder for Aerial view hanging bridgeAerial view hanging bridge

Vroegtijdige detectie van cyberbedreigingen, gegevensgestuurde situatiekennis, nauwkeurige besluitvorming en snellere reactie op en oplossing van beveiligingsincidenten vereisen geavanceerde beveiligingsprogramma's en een holistische aanpak. Er is een raamwerk voor Cyber Threat Management nodig om beveiligingsproblemen te voorkomen, te detecteren en daarop te reageren.

De belangrijkste beveiligingsuitdagingen voor bedrijven zijn de volgende:

  • minder tijd om cyberaanvallen te detecteren en op te lossen;
  • gebrek aan de cybervaardigheden die nodig zijn om de 'naald in de hooiberg' te vinden;
  • toegang tot geavanceerde cyber threat intelligence en inzicht in de contextafwijkingen;
  • operationele efficiency bij het beheer van Cyber Threat Management-programma's.

De Cyber Threat Management-oplossingen van Nomios zijn ontworpen om alle cyberbedreigingen op te lossen, met een focus op permanente bedreigingen die zijn gericht op grote bedrijven met als doel gegevens te stelen en assets te beschadigen. Cyberbedreigingen kunnen zich manifesteren als verdachte netwerkactiviteit, schadelijke code, virussen, Trojaanse paarden, rootkits, ongeautoriseerde gegevensoverdracht, phishing-aanvallen en misbruik van beveiligingsproblemen.

Overkoepelend inzicht en besturing voor bedreigingen van buitenaf

Met doeltreffende Cyber Threat Management-oplossingen kun je deze bedreigingen voorkomen voordat een grootschalig datalek of wijdverspreide beschadiging van assets kan optreden. Doelgerichte malware en Advanced Persistent Threats (APT's) vinden plaats in meerdere fasen om in te breken in een netwerk, detectie te omzeilen en op langere termijn waardevolle informatie te verzamelen.

Nomios biedt professionele services, managed services en technologie van toonaangevende leveranciers om ondernemingen te helpen hun beveiligingspostuur te verbeteren door een efficiënt Cyber Threat Management-programma te implementeren en bestaande beveiligingsprocessen te verbeteren.

Onze oplossingen omvatten:

  • geautomatiseerde intelligence verzameling en bedreigingsanalyse;
  • realtime geavanceerde bewaking van bedreigingen en afwijkende situaties;
  • geavanceerde cyberanalyse en forensische mogelijkheden;
  • een combinatie van technologie en ervaren beveiligingsexperts om gegevens te analyseren en snellere besluitvorming en automatische reacties mogelijk te maken.

De voordelen

Een effectievere beveiligingspostuur door gebruik te maken van een beveiligingsmodel van meerdere lagen en een geïntegreerd platform dat netwerk-, cloud- en endpointbeveiliging bijeenbrengt in een gemeenschappelijke architectuur met volledige zichtbaarheid en controle.

Zichtbaarheid in alle fasen van een aanval, op een uniforme manier, zodat een naadloze werkstroom voor bedreigingsanalyse mogelijk is.

De ontwikkeling richting een proactief beveiligingsmodel op basis van risicobeheer, waardoor beter en met meer kennis van zaken op beveiligingsincidenten kan worden gereageerd.

Een model voor het leveren van hybride services, waardoor in eerste instantie een volledig beheerde aanbieding mogelijk is, gevolgd door overgangsactiviteiten in-house naarmate algehele Cyber Threat Management-mogelijkheden verbeteren.

Gerelateerde oplossingen

Discover more

Maak verbinding

Onze security experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Artikelen

Laatste nieuws en blog