Placeholder for Summa NetworksSumma Networks
Authorised Partner

Summa Networks

Next-generation telecom solutions

Placeholder for Aerial view hanging bridgeAerial view hanging bridge

Breng jouw netwerk naar de toekomst

Summa Networks richt zich uitsluitend op de ontwikkeling van telecomproducten zoals HSS, LTE en HLR, gebaseerd op de allerbeste ontwikkelingstechnologieën en -praktijken voor snelle en hoogwaardige ontwikkeling om carrier-grade prestaties te garanderen.

NextGen HSS en HLR for 5G en IoT

Summa Networks biedt in-house ontwikkelde telecom-software zoals HSS, HLR, EIR. Hun software is gebaseerd op de allerbeste ontwikkeltechnologieën en -praktijken voor een snelle en hoogwaardige ontwikkeling om prestaties van carrier-kwaliteit te garanderen. De producten van Summa Networks kunnen naadloos in eigen huis en in cloudomgevingen worden ingezet en zijn NFV-ready.

Als gevolg van deze specialisatie heeft het bedrijf Summa Networks NextGen HSS ontwikkeld, een complete software-oplossing voor abonneegegevensbeheer. Hun NextGen HSS is specifiek ontworpen om overfeaturing en te hoge prijzen te vermijden, terwijl het flexibel, uit te breiden en schaalbaar is. Summa Networks heeft een state-of-the-art product ontwikkeld dat de standaarden van bestaande HSS / HLR overtreft om je netwerk in staat te stellen een oplossing te bieden die op jouw behoeften is afgestemd.

Als het gaat om het hebben van je eigen HSS- en HLR-systeem, is het van essentieel belang om de aanbieder te vinden met een volledige state-of-the-art oplossing die een flexibel licentiemodel biedt. Summa Networks biedt de complete oplossing via de NextGen HSS. De carrier-grade HSS / HLR-software maakt naadloze migratie en interworking mogelijk. Het levert aanzienlijke voordelen qua kosten en kenmerken ten opzichte van traditionele producten voor zowel kleine als grote serviceproviders. Het is het enige product op de markt dat een dergelijk compleet pakket functies biedt en klaar is voor de toekomst, in de cloud inzetbaar is en gebaseerd is op open standaarden.

Het biedt een transparante en schaalbare oplossing die meegroeit met jouw zakelijk succes.

Jouw toegewijde Summa Networks-experts

Nomios België is een bekroonde Summa Networks-partner met geavanceerde specialiteiten en maakt het onderscheid dankzij meerdere gecertificeerde technici. Onze technici worden door Summa Networks erkend als technische experts en voorstanders van Summa Networks-oplossingen. Dat betekent dat je op Nomios België kan rekenen voor de technische knowhow en hands-on ervaring om jouw bedrijfsvereisten nauwkeurig te beoordelen en een op Summa Networks gebaseerde oplossing kan ontwerpen, implementeren en beheren om aan jouw behoeften te voldoen.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates