Placeholder for RiverbedRiverbed
Certified Partner

Riverbed SteelHead

De #1 WAN optimalisatie oplossing wereldwijd.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

De toonaangevende oplossing voor netwerkoptimalisatie en applicatieprestaties, gekozen door meer dan 30.000 organisaties wereldwijd

De prestaties van netwerken en applicaties zijn direct van invloed op de productiviteit van bedrijven. Riverbed put uit bijna twee decennia ervaring in het verbeteren van netwerk- en applicatieprestaties via Wide Area Networks met haar vlaggenschip, SteelHead. SteelHead levert de onderliggende technologie die ondernemingen van elke omvang helpt de efficiëntie en prestaties te maximaliseren van de netwerken en applicaties die worden gebruikt om moderne zaken te doen.

In de huidige hybride wereld van cloud workloads, SaaS-applicaties, Internet Breedband en MPLS, is de SteelHead familie van producten en oplossingen gebouwd op 4 kernprincipes die nodig zijn voor elke organisatie die ervoor wil zorgen dat netwerken en applicaties betrouwbaar en veilig presteren terwijl de gebruikerservaring wordt verbeterd.

SteelHead Controller

Applicatieprestaties verbeteren in de hybride onderneming

SteelCentral Controller for SteelHead stelt u in staat om eenvoudig hybride WAN's te gebruiken en te controleren voor versnelde levering, gebaseerd op uw zakelijke behoeften, van bedrijfskritische applicaties via snellere, veiligere netwerken en minder bedrijfskritische recreatieve applicaties via het openbare internet. De oplossing vereenvoudigt applicatie performance en path management en zorgt voor een veilige service-level delivery voor bedrijfskritische applicaties.

SteelCentral Controller for SteelHead biedt ook prestatiemonitoring met rapportagemetrics zoals verkeersniveaus, applicatiedoorvoerprestaties en TCP-sessiestroomkarakteristieken - om te helpen bij het diagnosticeren en oplossen van problemen.

SteelHead Interceptor-appliances in een gebruiksvriendelijke, browsergebaseerde beheerconsole

SteelCentral Controller maakt gebruik van een wizard-achtig proces voor het definiëren van applicatiebeleidsregels op basis van de zakelijke behoeften van de klant. Het helpt bij het prioriteren, beveiligen en leveren van applicaties over elk netwerk (MPLS en internet) op basis van intentiegebaseerd, wereldwijd bedrijfsbeleid.

Het biedt eenvoudige configuratie, monitoring, upgrading, troubleshooting en rapportage op uw SteelHead oplossingen, inclusief groepen van SteelHead CX appliances en virtuele of cloud instances.

Eenvoudige configuratie

 • Centraliseert de configuratie van een SteelHead-implementatie vanaf één dashboard
 • Maakt configuratie van beveiligingsinstellingen mogelijk om hybride path selectie van beveiligde netwerken mogelijk te maken
 • Stuurt configuratie automatisch naar SteelHeads zodra deze online komen

Gecentraliseerde bewaking en rapportage

 • Bewaakt SteelCentral Controller voor SteelHead Mobile en SteelHead Interceptor inclusief health checks, auto-registraties en automatische back-ups
 • Ondersteunt SNMP MIB's om SteelHeads te bewaken via toepassingen van derden
 • Biedt rapportagemogelijkheden voor de gezondheid van de SteelHead-oplossing en andere statistieken in een gebruiksvriendelijk formaat

Ononderbroken service

 • Ondersteunt het toevoegen of verwijderen van SteelHeads zonder de werking te beïnvloeden
 • Maakt back-up en herstel van alle configuratiebestanden van gedistribueerde SteelHeads mogelijk
 • Maakt planning van updates en beleidsconfiguraties mogelijk, zodat deze na kantooruren of op elk gewenst tijdstip kunnen plaatsvinden
Placeholder for Remote browser isolationRemote browser isolation
SteelHead Interceptor

Versterk de kracht van SteelHead Interceptor door meerdere oplossingen samen te clusteren

Versterk de kracht van SteelHead Interceptor door meerdere oplossingen samen te clusteren

Wanneer je meer doorvoer of verbindingen wilt dan één SteelHead kan bieden - of als je een high-availability implementatieoptie wilt - helpt SteelHead Interceptor bij het beheren en schalen van de netwerkbrede doorvoer.

Met SteelHead Interceptor kun je op intelligente wijze alle SteelHead-oplossingen integreren en tegelijkertijd de activiteit en netwerkbelasting sturen met superieure management- en beheermogelijkheden.

Of je nu meer throughput of verbindingen wilt dan één SteelHead kan bieden - of als je een hogere beschikbaarheidsoptie wenst - SteelHead Interceptor helpt bij het beheren en schalen van SteelHead oplossingen.

Wat is een Load Balancer?

SteelHead Interceptor stelt klanten in staat om optimalisatie-oplossingen te schalen om honderdduizenden eindgebruikers binnen een bedrijf te ondersteunen, evenals verbindingen met zeer hoge bandbreedte naar het datacenter. SteelHead Interceptor clustert groepen SteelHeads om naadloos samen te werken en biedt:

 • Real-time dynamische load balancing van SteelHeads
 • Verbeterde optimalisatie voor een nog grotere doorvoer en bandbreedtebeperking
 • De mogelijkheid om SteelHeads in real-time toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen, zonder onderbreking van de werkzaamheden
 • Clustering van maximaal 20 SteelHeads om tot één miljoen gelijktijdige verbindingen te beheren
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates