Placeholder for RiverbedRiverbed
Certified Partner

Application Accelaration

Snelle, flexibele en voorspelbare levering van applicaties aan iedereen, overal.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets
Riverbed

Application Acceleration

Zorgen voor de snelste, meest betrouwbare levering van SaaS, cloud en on-premise applicaties om de productiviteit van de moderne werknemer te optimaliseren.

SaaS Accelerator

Versnel de prestaties van SaaS-applicaties, waaronder Microsoft Office 365 en Salesforce.

Snelle, altijd beschikbare SaaS-applicaties

Riverbed levert de enige cloud-gebaseerde Software-as-a-Service (SaaS) acceleratieservice, speciaal gebouwd voor de dynamische beroepsbevolking van vandaag om consistente prestaties van toonaangevende SaaS-applicaties te garanderen voor iedereen, overal, ongeacht afstand.

SaaS Accelerator is een belangrijke pijler van het Riverbed Application Performance Platform en biedt end-to-end versnelling en prestatiemeting van toonaangevende zakelijke SaaS-applicaties, waaronder Microsoft Office 365, Salesforce, ServiceNow, Box, Microsoft Dynamics CRM en meer - samen met een ingebouwd software gedefinieerd ECDN voor geweldige gebruikerservaringen van live en on-demand video met Microsoft Teams en Stream.

Met de huidige mobiele, wereldwijde werkkrachten die altijd bereikbaar moeten zijn, wordt het steeds moeilijker om de ervaring te voorspellen van elke gebruiker met de toepassingen die ze gebruiken om productief te blijven. Deze cloud gebaseerde, volledig beheerde service versnelt de prestaties van SaaS-applicaties door netwerkbelemmeringen zoals latency, congestie en de onvoorspelbare gebruikerservaringen van de mobiele werknemers van vandaag de dag te overwinnen.

Eenvoudige, flexibele implementatie

SaaS Accelerator wordt geactiveerd in de cloud en werkt in combinatie met SteelHead-appliances op nevenvestigingen of Client Accelerator op laptops van werknemers, op basis van een eenvoudige activering van de softwarelicentie op abonnementsbasis. Het vereist geen wijzigingen in de infrastructuur van de SaaS-provider. Bedrijven kiezen welke applicaties ze willen versnellen op basis van de vereisten van het personeel.

Placeholder for Security engineer desktopSecurity engineer desktop
Cloud Accelerator

Versnel de migratie naar de cloud en versnel de toegang voor gebruikers vanaf vrijwel elke locatie.

Vereenvoudig cloud-adoptie en versnel de prestaties voor applicatiegebruikers en ontwikkelaars overal

Riverbed Cloud Accelerator is een infrastructure-as-a-Service (IaaS) omgeving die migratie versnelt en de toegang en betrouwbaarheid verbetert voor elke workload.

Het huidige digitale landschap is uitgebreid met multi-cloud, hybride netwerken, evenals een bijna eindeloze reeks nieuwe cloud-gebaseerde zakelijke applicaties en workloads. Als gevolg hiervan hebben ondernemingen te maken met nieuwe zorgen over de onvoorspelbare prestaties van cloudworkloads die van invloed zijn op de algehele bedrijfsproductiviteit. Gegevens doen er langer over om van en naar verafgelegen locaties te gaan, en daarom kunnen de prestaties van cloud-workloads worden gehinderd door latentie. In sommige gevallen kan de bandbreedte onvoldoende zijn voor bepaalde soorten moderne workloads. Riverbed Cloud Accelerator draait op toonaangevende IaaS-platforms zoals Microsoft Azure, AWS en Oracle Cloud Infrastructure om de migratie van en toegang tot workloads te versnellen door middel van bewezen data-, transport- en applicatiestroomlijning, waardoor uiteindelijk de time-to-market toeneemt, de productiviteit van werknemers wordt verbeterd en maximale cloudwaarde aan het bedrijf wordt geleverd.

Placeholder for Cyberdefense security engineersCyberdefense security engineers
Client Accelerator

Snelle en veilige apps voor de moderne werknemer die overal werkt

Uitzonderlijke prestaties van uw personeel - thuis, op kantoor en onderweg

Het moderne personeelsbestand is meer gedistribueerd en dynamischer dan ooit en gebruikt zakelijke toepassingen vanuit thuiskantoren, bedrijfslocaties, klantlocaties en waar dan ook onderweg. Als gevolg hiervan zijn de netwerkomstandigheden waarmee gebruikers te maken krijgen steeds veranderlijk en onvoorspelbaar. Dit schaadt het vermogen van ondernemingen en organisaties om ervoor te zorgen dat werknemers de app-prestaties krijgen die ze nodig hebben om productief te zijn, waar ze zich ook bevinden.

Riverbed Client Accelerator levert toonaangevende app-prestaties aan de work-from-anywhere werknemers van vandaag de dag. Geleverd in een software-only vormfactor, breidt Client Accelerator best-in-class WAN-optimalisatie en app acceleratie technologie uit naar externe gebruikers die overal werken, en biedt snelle en veilige toegang tot on-prem, IaaS, en SaaS-gebaseerde apps over elk netwerk.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates