Placeholder for Progress Software Partner / ResellerProgress Software Partner / Reseller
Premier Partner

Progress Flowmon

De technologie die je nodig hebt om hoogwaardige bedrijfstoepassingen en -systemen te ontwikkelen, implementeren en beheren.

Placeholder for Joshua coleman ygp2y U QMEQ unsplashJoshua coleman ygp2y U QMEQ unsplash

Ontdek Flowmon: Jouw bondgenoot voor cybersecurity en netwerkprestaties

Welkom in de wereld van Flowmon, een vooraanstaande naam op het gebied van cybersecurity en netwerkprestaties. Flowmons suite van geavanceerde oplossingen is ontworpen om organisaties te ondersteunen die willen uitblinken in de steeds veranderende dreigingsomgeving en veeleisende netwerkomgevingen van vandaag.

Het hart van Flowmons aanbod ligt in de toewijding om risico te verminderen en veerkracht te vergroten in on-premises, hybride en cloud-infrastructuur. Met een mix van intelligente netwerkzichtbaarheid en krachtige beveiligingsmonitoring voorziet Flowmon bedrijven van de tools om cyberdreigingen met ongekende efficiëntie te detecteren, onderzoeken en erop te reageren. Dit omvat het blootleggen van ransomware-aanvallen, het identificeren van onbekende bedreigingen en het aanpakken van incidenten van compromittering voordat ze de operaties beïnvloeden.

De geavanceerde oplossingen van Flowmon, aangedreven door kunstmatige intelligentie en machine learning, stellen organisaties in staat om kwaadaardige activiteiten te analyseren en snel de oorzaken te onderzoeken. Bovendien vergemakkelijkt Flowmon autonome reacties die de dreiging containment en uitroeiing verbeteren. Daarnaast ondersteunt het platform het verzamelen, opslaan en ophalen van gegevens over netwerkbeveiliging, zodat bedrijven diepgaande forensische analyses kunnen uitvoeren voor versterkte cybersecurity-veerkracht.

Met Flowmon aan je zijde krijg je uitgebreid inzicht in je netwerk, wat je helpt bij het oplossen van problemen, het monitoren van prestatie-indicatoren en het identificeren van afwijkingen met gemak. Door zichtbare blinde vlekken te elimineren en gegevens uit diverse omgevingen te normaliseren, zorgt Flowmon ervoor dat je een uniforme informatiebron hebt voor zowel je netwerk- als beveiligingsteams.

Progress Flowmon

Kenmerken en voordelen

Flowmon is erkend als Technology Leader in Network Detection and Response en biedt uitzonderlijke mogelijkheden voor de detectie van netwerkbedreigingen en reactiemechanismen.

icon Schaalbaar en kosteneffectief
Schaalbaar en kosteneffectief
Flowmon biedt een onbeperkte schaalbaarheid met een toekomstbestendige flow-gebaseerde engine, die gedetailleerde inzichten levert die vergelijkbaar zijn met op packet-gebaseerde oplossingen, maar met een fractie van de resourcevereisten.
icon Werkt in elke omgeving
Werkt in elke omgeving
Flowmon kan snel worden ingezet, zelfs binnen 30 minuten, en biedt ondersteuning van wereldklasse.
icon Inzicht in elke tak van het netwerk
Inzicht in elke tak van het netwerk
Elimineer zichtbare blinde vlekken door gegevens te analyseren uit diverse omgevingen, waaronder virtueel, on-premises, edge en cloudverkeer, op één plek.
icon Verbetert beveiliging, operaties en efficiëntie
Verbetert beveiliging, operaties en efficiëntie
Detecteer ransomware, insiderdreigingen en reageer snel met geautomatiseerde packet capture en root-cause-analyse, wat zorgt voor transparantie en efficiëntie van het netwerk.
Progress Flowmon

Oplossingen en producten

Ontdek het assortiment van oplossingen en producten van Flowmon, ontworpen om uitgebreide inzichten te bieden en je netwerkbeheer- en beveiligingsstrategieën te versterken.

Beveiligingsoplossingen:

  • Detectie van ransomware
  • Detectie van onbekende bedreigingen
  • Detectie van insiderdreigingen
  • Analyse van versleuteld verkeer
  • Anomalieën en ML-gedragsanalyse
  • Compliance & Regulering

Netwerkprestatiebewaking en zichtbaarheidsoplossingen:

  • Netwerkmonitoring en zichtbaarheid
  • Prestaties van cloudtoepassingen
  • NetFlow / IPFIX-bewaking
  • Monitoring van de ervaring van eindgebruikers
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates