Placeholder for Palo Alto NetworksPalo Alto Networks
NextWave Diamond Partner

Palo Alto Cortex Xpanse

Cortex Xpanse van Palo Alto Networks verbetert het beheer van het aanvalsgebied met krachtige internet scans, real-time monitoring en geautomatiseerde reacties, waardoor optimale beveiliging van digitale assets wordt gegarandeerd.

Placeholder for Palo Alto Networks Partner ResellerPalo Alto Networks Partner Reseller
Cortex Xpanse

A leader in attack surface management

Cortex Xpanse, ontwikkeld door Palo Alto Networks, is een prominent hulpmiddel in attack surface management, gericht op het identificeren en verminderen van risico's met betrekking tot onbekende en onbewaakte digitale assets. Het platform automatiseert internet-wide scans en maakt gebruik van machine learning om snel beveiligingsdreigingen te identificeren en prioriteit te geven.

In een recente evaluatie door KuppingerCole werd Cortex Xpanse benadrukt als een leider op de markt voor Attack Surface Management (ASM). Het werd erkend vanwege zijn uitgebreide scanmogelijkheden, real-time monitoring en robuuste geautomatiseerde responsfuncties, die naadloos integreren met platforms zoals Jira en ServiceNow.

Placeholder for Cortex xpanseCortex xpanse
Cortex Xpanse

Belangrijkste kenmerken

Ontdek hoe Cortex Xpanse van Palo Alto Networks attack surface management revolutioneert met zijn geavanceerde reeks functies. Van uitgebreide scanning van het digitale landschap tot geautomatiseerde incidentrespons, Xpanse rust ondernemingen uit met de tools die nodig zijn om een robuuste veiligheidspositie te behouden. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen die Cortex Xpanse onderscheiden in het cybersecurity gebied.

Uitgebreide scan

Cortex Xpanse voert uitgebreide scans uit over het gehele internet om verbonden assets te detecteren die toebehoren aan een organisatie maar mogelijk niet worden vermeld in de IT-documentatie, wat helpt om security gaps te dichten.

Real-time monitoring

Continue monitoring zorgt ervoor dat nieuwe assets of kwetsbaarheden snel worden geïdentificeerd en aangepakt, waardoor de kans voor aanvallers wordt verkleind.

Prioritering van bedreigingen

Door geavanceerde machine learning algoritmen te gebruiken, prioriteert Xpanse gedetecteerde bedreigingen op basis van hun potentiële impact, waardoor teams zich eerst kunnen richten op de meest kritieke problemen.

Geautomatiseerde respons

Het platform kan automatisch reacties op beveiligingsincidenten initiëren, zoals integratie met IT-beheersystemen zoals Jira en ServiceNow voor gestroomlijnde incidentrespons en herstel.

Zichtbaarheid over alle assets

Xpanse biedt een volledige en bijgewerkte inventaris van alle digitale assets, met ongeëvenaarde zichtbaarheid die cruciaal is voor een uitgebreid beheer van de beveiliging.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates