Placeholder for One IdentityOne Identity
Certified Partner

One Identity

Identiteits- en toegangsbeheer voor de echte wereld.

Placeholder for Office facade cloud reflectionOffice facade cloud reflection

One Identity-oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer

Je hebt een klus te klaren. En die klus bestaat uit het helpen van je organisatie bij het realiseren van haar missie en het nakomen van haar beloften op een veilige en efficiënte manier. Het werk en de missie van One Identity zijn om je organisatie te helpen slagen. Daarom biedt One Identity een uitgebreide reeks oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer (IAM) die zijn ontworpen om de uitdagingen van vandaag op te lossen en de problemen van morgen aan te pakken zodra deze zich voordoen. One Identity helpt je identiteits- en toegangsbeheer goed te krijgen.

One Identity gelooft dat veiligheid veel meer is dan de praktijk van ontkenning en beperking. Daarom is One Identity's ontwerp- en integratiefilosofie dat haar oplossingen wendbaarheid en efficiëntie aan een organisatie moeten toevoegen - ongeacht de grootte of markt - en haar digitale assets moeten beveiligen.

One Identity biedt identiteitsbeheer, toegangsbeheer en geprivilegieerde oplossingen voor accountbeheer die jouw digitale transformatie vergemakkelijken en beveiligen. Laat ons helpen je IAM goed te krijgen.

One Identity lost complexe problemen op met eenvoudige oplossingen

One Identity, een Quest Software-bedrijf, lost complexe problemen op met eenvoudige oplossingen. One Identity levert technologie die de noodzaak om te kiezen tussen efficiëntie en effectiviteit elimineert, toegewijd om je te helpen meer gedaan te krijgen op je werkdag, zodat je tijd bespaart en je bedrijf geld bespaart.

Onze One Identity-experts staan voor je klaar

Nomios België is een bekroonde partner van One Identity met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door One Identity zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios België bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw One Identity-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates